LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα tips που πρέπει να προσέξετε στην αγορά κρεβατιού

Το πιο ζεστό και αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 7/8/2019 | 18:01

Τα tips που πρέπει να προσέξετε στην αγορά κρεβατιού
Olya Adamovich από το Pixabay

Αμφιβάλει κανείς ότι η κρεβατοκάμαρα είναι το πιο ζεστό και αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού; Η απάντηση είναι δεδομένη! Γι’ αυτό και όλοι μας πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαμόρφωσή της!

Ειδικά τα νέα ζευγάρια όταν αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα, συχνά αντιμετωπίζουν το δίλημμα για την επιλογή του κατάλληλου κρεβατιού. Εξάλλου τα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας δεν αλλάζουν συχνά και κοσμούν για πολλά χρόνια το υπνοδωμάτιο. Τι πρέπει να έχει, λοιπόν, υπόψιν του κανείς πριν την αγορά κρεβατιού;

Ανθεκτικότητα πάνω απ’ όλα!

Νόμος: το κρεβάτι είναι το κυρίαρχο έπιπλο στις κρεβατοκάμαρες! Εκεί περνάμε πολύτιμο χρόνο ξεκούρασης και ηρεμίας, επομένως πρέπει να είναι μεγάλο και άνετο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας. Τα υλικά κατασκευής του πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά γι’ αυτό και θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε ένα γερό ξύλινο κρεβάτι υψηλής ποιότητας με μακροχρόνια αντοχή.

Το μέγεθος… μετράει!

Η πιο συνηθισμένη κατηγορία στην αγορά είναι τα διπλά κρεβάτια. Βέβαια, πολλά ζευγάρια τα τελευταία προτιμούν και τα υπέρδιπλα κρεβάτια για ακόμη μεγαλύτερη άνεση στον ύπνο. Όπως και να ‘χει, ορίστε με προσοχή, πριν από την αγορά, τις διαστάσεις που θέλετε ανάλογα της προσωπικές της απαιτήσεις και στη συνέχεια, συνοδέψτε το με το κατάλληλο αναπαυτικό στρώμα. Μην ξεχνάτε πως ο ξεκούραστος ύπνος έχει ευεργετικές συνέπειες στην σωματική και ψυχική της υγεία! Μπορείτε να επιλέξετε ένα σκληρό ή ένα έξτρα μαλακό στρώμα ανάλογα της ανάγκες του δικού της σώματος.

Αποθηκευτικός χώρος (θα με θυμηθείτε)!

Αυτή η συμβουλή είναι «χρυσός» για την επιλογή κρεβατιού: η δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου στο κάτω μέρος του λύνει μακροπρόθεσμα πολλά θέματα αποθήκευσης μέσα στο σπίτι. Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν ένα κρεβάτι που λειτουργεί σαν μπαούλο στη βάση του ούτως ώστε να μπορεί να χρησιμεύσει σαν αποθηκευτικός χώρος. Εξάλλου όσο μεγάλο και αν είναι ένα σπίτι, οι ανάγκες της οικογένειας για ντουλάπες και αποθηκευτικούς χώρους δεν είναι ποτέ αρκετές!

Το στυλ… επίσης μετράει!

Επειδή όπως είπαμε η κρεβατοκάμαρα δεν αλλάζει συχνά, φροντίστε τα κρεβάτια και τα έπιπλα που θα επιλέξετε να εναρμονίζονται πλήρως με το προσωπικό σας γούστο. Στην τελική, είναι ο πιο προσωπικός σας χώρος και αξίζει την καλύτερη δυνατή διαμόρφωση! Τα στυλ που κυκλοφορούν ποικίλουν από το πολύ κλασικό σε πιο μοντέρνο vintage ή ρουστίκ για ρομαντική διάθεση!

Παιδικά κρεβάτια

Εάν είστε γονείς και ετοιμάζετε τα υπνοδωμάτια των παιδιών σας, τότε όλα τα παραπάνω πρέπει να τα προσέξετε εις διπλούν! Τα παιδικά κρεβάτια πρέπει να είναι πολύ ανθεκτικό και ικανοποιητικό σε διαστάσεις ούτως ώστε να μη χρειαστεί να αλλάξει σύντομα λόγω της αύξησης του ύψους του παιδιού σας. Το χρώμα και το σχέδιό του είναι σημαντικό να αρέσει στο παιδί καθώς εκείνο θα περνάει αρκετό χρόνο ξεκούρασης στο δωμάτιό του. Αφήστε το να επιλέξει το παιδικό κρεβάτι που θα εξάπτει τη φαντασία του!

Για μοντέρνες κρεβατοκάμαρες επιλέγω… ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ

Μια επίσκεψη στα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη είναι αρκετή για να σε πείσει ότι εδώ βρίσκονται οι κορυφαίες επιλογές σε κρεβατοκάμαρες για κάθε προτίμηση! Άψογη ποιότητα και μεγάλη ποικιλία σε κρεβάτια διπλά, κρεβάτια παιδικά σε περιμένουν για να σου προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για την καθημερινή σου ξεκούραση. Για ακόμα περισσότερες προσφορές επισκέψου το ανανεωμένο e-shop marmaridis.gr και ανακάλυψε μοναδικές ευκαιρίες στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απλή κίνηση που μειώνει το στρες, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Body+Mind 17.04.2024
Δεν κοστίζει και έχει θεαματικά αποτελέσματα

Τα 5+1 πιο ινσταγκραμικά καφέ της Αθήνας

Ραδιόφωνο 17.04.2024
Ό,τι πρέπει για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες για το Instagram στην παραμυθένια τους διακόσμηση!

3 τροφές που πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου

Body+Mind 17.04.2024
Το σώμα σου θα σε ευγνωμονεί

Η ευρωπαϊκή πόλη στην οποία είναι παράνομο να ... πεθάνεις

Ταξίδια 17.04.2024
Κι όμως, ένας υπάρχει τέτοιος νόμος

Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends

Style 17.04.2024
Έντονα αλλά και πιο ουδέτερα, όλα όμως ευκολοφόρετα

Δεν λέει ποτέ συγγνώμη: Τι λένε οι ψυχολόγοι για αυτούς τους συντρόφους

Σχέσεις 17.04.2024
Ο θυμός και η λύπη μπορεί να κυριαρχήσουν, οδηγώντας τη σχέση σε χωρισμό

Cozy Cardio: Κάνει δουλειά η χαλαρή γυμναστική;

Body+Mind Χτες
Μια νέα φιλοσοφία που ίσως σε κάνει να αθληθείς παραπάνω

Οι επιστήμονες σε παρακαλούν να μειώσεις το κόκκινο κρέας: Tι έδειξαν νέες έρευνες

Body+Mind Χτες
Η αντικατάσταση κόκκινου κρέατος με ψάρι θα μπορούσε να σώσει 750.000 ζωές, σύμφωνα με μελέτη

Τα sneakers που επέστρεψαν και κάνουν χαμό

Style Προχτές
Ήταν τεράστια μόδα στα 00s και τώρα επανήλθαν!

Τυροπιτάκια νηστίσιμα, χωρίς μαγιά, χωρίς αναμονές

Food Προχτές
Τα πιο νόστιμα και εύκολα νηστίσιμα τυροπιτάκια που θα τα λατρέψετε