ΜΟΔΑ

Μπορεις να φοράς κάθε μήνα νέα ρούχα, να τα επιστρέφεις κι ούτε γάτα ούτε ζημιά

Μπορείς τώρα να νοικιάσεις τις ρουχάρες των Urban Outfitters, Anthropologie και Free People
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μπορεις να φοράς κάθε μήνα νέα ρούχα, να τα επιστρέφεις κι ούτε γάτα ούτε ζημιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις να πας σε γάμους, σε συνέδρια, σε κάποια σημαντικά events ή απλώς θες να ανανεωθείς. Από την άλλη δεν έχεις τα χρήματα που απαιτούνται για κάτι τέτοιο. Για αυτό υπάρχει η ενοικίαση- αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι.

Η εταιρεία Nuuly έφτιαξε ένα e-shop που με 88 δολάρια το μήνα παίρνεις σπίτι σου 6 ρούχα, τα φοράς όσο θες, και στο τέλος του μήνα είτε τα επιστρέφεις είτε αγοράζεις κάποιο από αυτά!

"Βλέπουμε μια πραγματική ευκαιρία στον χώρο ενοικίασης και θέλαμε να επενδύσουμε σε αυτό αναλόγως, οικοδομώντας ένα πραγματικό brand lifestyle με μια ευρεία ποικιλία, καθώς και τη δική του ξεχωριστή μάρκα και εμπειρία web για τους αγοραστές μας", λέει η Kim Gallagher, διευθύντρια μάρκετινγκ του Nuuly.

"Τα εμπορικά σήματα της Urban Outfitters είναι προφανώς ένα απίστευτο πλεονέκτημα της Nuuly και θα αποτελέσουν βασικό κομμάτι της πλατφόρμας, αλλά είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε πάνω από 100 ακόμα brands (For Love and Lemons, LoveShackFancy και Alice McCall), μαζί με μια καταπληκτική συλλογή vintage, η οποία είναι κάτι καινούργιο για τον χώρο ενοικίασης".

Κάνε εγγραφή εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 420 / position2: 1108
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb