SKIN CARE

Summer make up: Οδηγός σωτηρίας για το καλοκαίρι

10 συμβουλές για να την παλέψεις κάτω από τον καυτό ήλιο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Summer make up: Οδηγός σωτηρίας για το καλοκαίρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

10 συμβουλές για να την παλέψεις στις διακοπές με κάθε μικρή ή μεγάλη αναποδιά που μπορεί να σου συμβεί στα καλλυντικά σου

- Eνυδάτωσε το πρόσωπό σου εάν σου τελειώσει η κρέμα προσώπου με την αντηλιακή σου για το πρόσωπο. Είναι η ιδανική εναλλακτική!

- Ξέχασες σπίτι το ρουζ σου; Πάρε το ροζ κραγιόν σου και μουτζούρωσε ελαφρά τα μάγουλά σου! Σβήστο με τα δάχτυλα για φυσικό αποτέλεσμα.

- Το δροσερό δέρμα φαίνεται πανέμορφο τα καλοκαίρια. Για να το καταφέρεις αυτό ανακάτεψε το highlighter με το foundation και voila! 

- Πάρε αντί για κανονικό ρουζ ένα υγρό ρουζ επειδή θα σου αντέξει περισσότερο στο δέρμα το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Ξέχασες το ξεβαφτικό σου; Πλύνε το πρόσωπό σου με νερό και έπειτα πέρασε λιγο λάδι σε ένα βαμβάκι για να απομακρύνεις τη μάσκαρα. Θα φύγει σε χρόνο μηδέν!

- Aντικατέστησε το ματ κραγιόν σου με ένα κραγιόν τύπου 'lip stain' που είναι σαν μαρκαδοράκι. Θα φαίνεται πιο φρέσκο και καλοκαιρινό!

- Μην κουβαλήσεις το νεσεσέρ με όλα τα καλλυντικά σου στο ταξίδι. Πάρε μόνο όσα χρειάζεσαι και βάλτα σε ένα μικρό τσαντάκι. Μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου όμως ενυδατική κρέμα για πρόσωπο και μάτια!

- Αντί να καίγεσαι στον ήλιο επέλεξε ένα Bronzing powder, φυσικά! Κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα και φωτεινά, τα δόντια πιο λευκά και το πρόσωπο πιο υγιές. Δίνει το αισθησιακό, ηλιοκαμένο εφέ χωρίς να ξεροσταλιάζεις στον ήλιο!

- Λιώνει...το μακιγιάζ σου; Mist για σταθερότητα! Κρατάει στη θέση του το καλοκαιρινό μακιγιάζ που έχει την τάση να τρέχει, και σου δίνει μια αίσθηση φρεσκαρίσματος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 262 / position2: 819
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb