E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανακαινισμένα σπίτια «σώζουν» τους ιδιοκτήτες μέσα στην κρίση

Αναβαθμίζοντας την αξία του λειτουργικά και αισθητικά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/7/2019 | 14:08

Ανακαινισμένα σπίτια «σώζουν» τους ιδιοκτήτες μέσα στην κρίση

Η οικονομική κρίση επηρέασε άμεσα τον κατασκευαστικό κλάδο και κατ’ επέκταση, τις ενοικιάσεις και πωλήσεις κατοικιών και διαμερισμάτων. Στα τελευταία δέκα χρόνια πραγματοποιήθηκαν σημαντικές αλλαγές προσφέροντας ευκαιρίες, ιδιαίτερα σε πόλεις όπως η Αθήνα, σε όσους κινήθηκαν δυναμικά με έξυπνες αποφάσεις είτε ως ιδιοκτήτες, είτε ως υποψήφιοι ενοικιαστές/αγοραστές.

Πυκνοκατοικημένες περιοχές στην Αθήνα που αποτελούνται κατά κύριο λόγο από παλαιότερης κατασκευής κτίρια και πολυκατοικίες, φιλοξενώντας πολύ κόσμο, όπως το Περιστέρι και το Αιγάλεω προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες ενοικίασης ή αγοράς ανακαινισμένης κατοικίας σε value for money τιμές.

Τέτοιες ευκαιρίες προέκυψαν καθώς πολλοί ήταν οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε αυτές τις περιοχές στη δυτική Αθήνα που επέλεξαν να προχωρήσουν σε ανακαίνιση σπιτιού, αναβαθμίζοντας την αξία του λειτουργικά και αισθητικά. Παλαιότερης ηλικίας κτίρια ύστερα από ολική ή μερική ανακαίνιση επανάκτησαν σχεδόν την αρχική τους αντοχή και ευελιξία, ενώ παράλληλα βελτιώθηκαν ακόμα και αρχικά λειτουργικά προβλήματα, παράλληλα με τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου design.  

Στο ίδιο μήκος κύματος, ωστόσο, βρίσκονται και άλλες περιοχές εκτός κέντρου στη Αθήνα όπως η Νέα Φιλαδέλφεια, το Χαλάνδρι και η Αγία Παρασκευή, περιοχές που έχουν τεράστια ζήτηση από υποψήφιους ενοικιαστές ή αγοραστές που θέλουν να αποφύγουν τη συμφόρηση του κέντρου. Οι ανακαινίσεις σπιτιών έπαιξαν και εδώ σημαντικό ρόλο, αφού κατοικίες και διαμερίσματα είδαν τις «μετοχές» τους να απογειώνονται ύστερα από μια καλά σχεδιασμένη ανακαίνιση.

Φυσικά, πολλοί είναι και οι ιδιοκτήτες που προχώρησαν σε ανακαίνιση κατοικίας για ιδιοκατοίκηση. Με την ανακαίνιση κυριολεκτικά «σώθηκαν» περιπτώσεις παλιών σπιτιών ή διαμερισμάτων που λόγω παλαιότητας ή ακόμα και προβληματικής αρχικής κατασκευής, κουβαλούσαν χρόνια ζητήματα και φθορές. Σε συνδυασμό με την οικονομική λιτότητα της κρίσης, όσοι ιδιοκτήτες επένδυσαν σε μια σωστή ανακαίνιση, είδαν τα σπίτια τους να αποκτούν πάλι λειτουργικότητα, σύγχρονη αισθητική και άμεση αξιοποίηση του κεφαλαίου που επένδυσαν.

Σχεδιάζεις ανακαίνιση κατοικίας; Επιλέγεις E-RENOVATION

Η τεχνική ομάδα της E-RENOVATION είναι έτοιμη να αναλάβει την ολική ανακαίνιση κατοικίας ή διαμερίσματος, παρέχοντας πλήρη κάλυψη & επίβλεψη από την αρχική μελέτη μέχρι την τελική κατασκευή του έργου.

Το έμπειρο συνεργείο της εταιρίας, με εξειδίκευση στην εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού, καλύπτοντας τόσο το κατασκευαστικό όσο και τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις σε ανακαίνιση κουζίνας και ανακαίνιση μπάνιου, αποτελεί εγγύηση σε κάθε project.

Δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και διαθέτοντας άριστη τεχνογνωσία, οι ειδική της E-RENOVATION υλοποιούν κάθε ανακαίνιση 100% προσαρμοσμένη στις δικές απαιτήσεις σας, από το σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας μέχρι τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Μάλιστα, η λειτουργία του εκθεσιακού χώρου στις εγκαταστάσεις της εταιρίας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε κορυφαία προϊόντα και επώνυμα υλικά ανακαίνισης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ολοκληρώνοντας εύκολα και άμεσα όλη τη διαδικασία της ανακαίνισης με την εγγύηση της E-RENOVATION, χωρίς να σπαταλάτε περιττό χρόνο και χρήμα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι 25.04.2024
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style 25.04.2024
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind 25.04.2024
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food 25.04.2024
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Style Χτες
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει

Ταξίδια Χτες
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις

Cocktail trends για το 2024

Food Προχτές
Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Σχέσεις Προχτές
Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Body+Mind Προχτές
Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα