LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατί η ανακαίνιση κατοικίας είναι «σωτήρια» πριν από την ενοικίαση, πώληση ή μίσθωση AirBnb

Η κρίση φέρνει… ανακαινίσεις

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 2/7/2019 | 13:58

Γιατί η ανακαίνιση κατοικίας είναι «σωτήρια» πριν από την ενοικίαση, πώληση ή μίσθωση AirBnb

Η αξιοποίηση μιας κατοικίας για ενοικίαση, πώληση, είτε βραχυπρόθεσμη μίσθωση μέσα από την πλατφόρμα AirBnb είναι μια safe εμπορική δραστηριότητα στην Ελλάδα, ακόμα και μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Παρότι η κρίση περιόρισε έως σταμάτησε τελείως την κατασκευή νέων σπιτιών, έφερε παράλληλα νέες ευκαιρίες για ενοικιάσεις ή πωλήσεις σπιτιών, ενώ οι… χιλιάδες που αξιοποίησαν την πλατφόρμα AirBnb, έκαναν μια ιδιαίτερα αποδοτική επένδυση!

Η κρίση φέρνει… ανακαινίσεις

Η κρίση, ωστόσο, είτε επιβράδυνε την ενοικίαση ή πώληση ενός σπιτιού, αφήνοντας το για μεγάλο διάστημα κενό, είτε επέφερε νέα δεδομένα όπως το AirBnb, τα οποία ανάγκασαν τους ιδιοκτήτες να πρέπει να προβούν σε αλλαγές, σε σχέση με την αρχική κατασκευή, προκειμένου να είναι συμβατές με τις απαιτήσεις της πλατφόρμας.

Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας για την αξιοποίηση της κατοικίας σας, η σωστή ανακαίνιση εξασφαλίζει ένα ελκυστικό σπίτι με υψηλή αξία τόσο για ενοικίαση, όσο και για πώληση, ή για βραχυπρόθεσμη μίσθωση AirBnb.

Ανακαίνιση οικίας για ενοικίαση ή πώληση  

Μην ξεχνάτε πως ένας δυνητικός ενοικιαστής ή αγοραστής θα κρίνει αρχικά τον χώρο σας από τις φωτογραφίες. Γι’ αυτό τον λόγο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι μια μοντέρνα διακόσμηση που ξεχωρίζει, θα τον αναδείξουν κατάλληλα, πετυχαίνοντας μια πρώτη θετική εντύπωση για μια επίδειξη. Αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ιδίως για οικίες που μέσα στα χρόνια της κρίσης παρέμειναν άδειες για μεγάλο διάστημα.

Από κει και πέρα, όμως, είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν ο υποψήφιος ενοικιαστής ή αγοραστής έρθει στον χώρο σας, να διαπιστώσει από κοντά τη λειτουργικότητά του, την ποιοτική του κατασκευή και την αντοχή, όπως και την ασφάλεια που παρέχει. Με άλλα λόγια, με τη σωστή ανακαίνιση σπιτιού αυξάνεται σημαντικά τις πιθανότητές σας για ενοικίαση ή πώληση.  

Ιδανική ανακαίνιση κατοικίας/διαμερίσματος για AirBnb

Η αξιοποίηση της πλατφόρμας AirBnb προσφέρει ένα σημαντικό εισόδημα στον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, γνωρίζοντας τεράστια απήχηση στην Ελλάδα της κρίσης. Προκειμένου να πείσετε, ωστόσο, τους χρήστες, ο χώρος του ακίνητου θα πρέπει  να είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, ώστε να είναι ικανός να προσελκύει τους ενδιαφερόμενους.

Η ανακαίνιση του ακινήτου παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό, εξαφανίζοντας χρόνιες φθορές, επιλύοντας τεχνικά ηλεκτρολογικά ή υδραυλικά ζητήματα και φυσικά, προσφέροντας μια σύγχρονη αισθητική με μοντέρνα διακόσμηση και επώνυμα υλικά.

Η E-RENOVATION δίνει τη λύση

Η ειδική ανακαίνιση AirBnb από την E-RENOVATION μετατρέπει την οικία ή το διαμέρισμά σας σε μια από τις καλύτερες επιλογές για τους υποψήφιους ενοικιαστές ή αγοραστές. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας με την πολυετή πείρα που διαθέτει, γνωρίζει επακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες μιας ανακαίνισης που προορίζει το σπίτι για μίσθωση ή πώληση.

Η αρχική μελέτη στον χώρο σας από την ομάδα της E-RENOVATION συλλέγει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία πριν τον σχεδιασμό της ανακαίνισης, υπολογίζοντας με συνέπεια το μέγεθος των εργασιών και το κόστος, με αποτέλεσμα να έχετε από την πρώτη στιγμή πλήρη εικόνα για την επένδυσή σας.

Μάλιστα, ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί ο ιδιόκτητος εκθεσιακός χώρος της E-RENOVATION, από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε επώνυμα υλικά ανακαίνισης μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές του προϋπολογισμού σας, αποκτώντας εύκολα, άμεσα και οικονομικά ένα συνολικό αποτέλεσμα ανακαίνισης υψηλής ποιότητας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Body+Mind 19.04.2024
Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Style 19.04.2024
Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Ραδιόφωνο 19.04.2024
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Ταξίδια 19.04.2024
Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Χτες
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Πώς να ζήσεις με κατοικίδιο, παρά τις αλλεργίες σου

Pets Χτες
Μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή με τα κατοικίδια ζώα σου, ακόμα κι αν έχεις αλλεργία σε αυτά

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Body+Mind Χτες
Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά

5 urban chic airbnb στο κέντρο της Αθήνας που θα λατρέψεις

Ταξίδια Χτες
Ντιζαϊνάτα, πανέμορφα και ό,τι πρέπει για διακοπές ...στην πόλη

Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends

Style Χτες
Έντονα αλλά και πιο ουδέτερα, όλα όμως ευκολοφόρετα

Η απλή κίνηση που μειώνει το στρες, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Body+Mind Χτες
Δεν κοστίζει και έχει θεαματικά αποτελέσματα