ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι άβολοι λόγοι που τον κάνουν να σε αποφεύγει

Οι εξηγήσεις είναι πολύ πιο απλές από αυτές που μπορεί να πιστεύεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι άβολοι λόγοι που τον κάνουν να σε αποφεύγει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σχέσεις είναι ένα δύσκολο πράγμα που θέλουν δουλειά για να αναπτυχθούν και να διαρκέσουν μέσα στον χρόνο. Υπάρχει και εκείνη η μερίδα των ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι όποιος αγαπάει παιδεύει κιόλας τον σύντροφο του και ότι τα δύσκολα είναι που αξίζουν.

Οκ, μην τα πιστεύεις αυτά, γιατί κατά πάσα πιθανότητα η αδιαφορία και η συναισθηματική μετριότητα είναι σημάδια που φανερώνουν ότι κατά πάσα πιθανότητα ο σύντροφος σου δεν σε θέλει και πολύ πραγματικά.

Παρακάτω θα διαβάσεις τους άβολους αλλά αληθινούς λόγους για τους οποίους το αγόρι που θέλεις σε αποφεύγει και οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν καμιά σχέση με όλα όσα μπορεί να πιστεύεις. Είναι πολύ απλά τα πράγματα, όσο και αν τα σενάρια μέσα στο μυαλό σου τρέχουν.

1ος Λόγος

Το ότι βγήκατε κάποια ραντεβού και εσύ πέρασες τέλεια, αλλά δεν ξέρουμε αν πέρασε και εκείνος το ίδιο, δεν σημαίνει ότι σε ερωτεύτηκε. Σκέψου ότι δεν τον ξέρεις και μπορεί να βγαίνει και με άλλες ή απλά να μην είχε τι να κάνει και να ήθελε να περάσει την ώρα του ή μπορεί και να γύρισε στην πρώην του την ώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές. Όπως και να έχει, το ότι σε αποφεύγει από μόνο της είναι μια κακή ένδειξη και γενικά δείχνει ότι δεν σε θέλει και τόσο πολύ.

2ος Λόγος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί όλα όσα πιστεύεις να είναι απλά στην φαντασία σου; Ότι επειδή εσύ θέλεις τόσο πολύ βλέπεις τα πράγματα εντελώς διαφορετικά από όσο είναι πραγματικά και ότι ενώ το δικό σου μυαλό φαντάζεται τα παιδιά σας, ο άνθρωπος είναι απλά χαλαρός και δεν σκέφτεται τα ίδια με εσένα; Υπάρχει και η περίπτωση να θέλετε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Σκέψου το.

3ος Λόγος

Τέλος, υπάρχει και η δυστυχής πιθανότητα αρχικά να σε ήθελε, αλλά μετά να ξενέρωσε και αντί να γίνει κακός και αγενής μαζί σου, προτιμάει να μην πει τίποτα και να εξαφανιστεί. Οπότε οι λύσεις είναι δυο, ή θα στο κόψει μαχαίρι ή θα το κάνει σιγά σιγά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 470 / position2: 1310
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb