ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Αυτά που δεν ανέχονται οι άντρες στην παραλία

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τους αρέσουν
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά που δεν ανέχονται οι άντρες στην παραλία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πίστευες πως το καλοκαίρι είναι εύκολο για εμάς; Όχι. Η αλήθεια είναι ότι γκρινιάζουμε πολύ, αλλά κάποιες ημέρες απλά έχουμε δίκιο. Σαν τις παρακάτω.

Πολύ ρακέτα παιδιά

Αυτό που σκάνε όλοι στην παραλία και ονειρεύονται πως είναι ο Τσιτσιπάς, πρέπει κάπου να σταματήσει. Δηλαδή οκ, όσο καλοκαιρινή διασκέδαση και αν το λες, όταν φτάνεις στο σημείο μία ολόκληρη παραλία να γεμίσει από ήχους ρακέτας, δεν το λες και ευχάριστο. Μάλλον το αντίθετο. Ευτυχώς κορίτσια δεν είστε από εκείνες που ξημεροβραδιάζονται.

Κάπου έλεος με τα μπιτσόμπαρα

Εντάξει, θες να αράξεις, να λιαστείς, να πιείς τα κοκτέιλ σου. Δεν το βαρέθηκες όμως όλο αυτό; Δεν είμαστε πια στο 2000 και δεν είμαστε 16 χρονών. Θέλουμε και λίγο ησυχία στην παραλία. Τσάμπα πιστεύεις ότι έχει ξαναγυρίσει το ρεύμα πίσω στις ανοργάνωτες; Ας πάμε λίγο πίσω στη φάση που απλώναμε την πετσέτα και όπου μας βγάλει. Πριν το καταλάβεις μπορεί να έχουμε φτάσει στο σημείο να πετάμε τα μαγιό πίσω από τα βράχια. Οπότε ρίξε Χ στα μπιτσόμπαρα.

Και όχι τακούνια και βάψιμο

Αλήθεια, μην γίνεις μία από αυτές. Το καλό σου το μπικίνι αρκεί. Όχι όμως αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τα τακούνια και το έντονο βάψιμο. Σε θέλουμε υπέροχη, σε θέλουμε όμως και προσιτή ανάλογα με την κατάσταση. Οπότε μην σε νοιάζει η παραλία. Σκέψου μόνο το άραγμα, την ανάπαυλα και πως θα περάσουμε καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
3 / position1: 198 / position2: 1105
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb