SKIN CARE

Πώς να μην αφυδατωθεί το δέρμα σου στα ταξίδια

Προστασία και ενυδάτωση πάντα

Πώς να μην αφυδατωθεί το δέρμα σου στα ταξίδια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To καλοκαίρι το δέρμα μας υποφέρει περισσότερο. Eιδικά όταν μένουμε για ώρες σε δωμάτιο με κλιματιστικό ή ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο, ή φυσικά όταν μένουμε στην παραλία κάτω από τον ήλιο χωρίς την απαραίτητη ενυδάτωση.

Ζέστη

Οταν το δέρμα σας είναι υπερβολικά ξηρό λόγω του εξωτερικού περιβάλλοντος, οι σμηγματογόνοι αδένες μας γίνονται πιο δραστήριοι, παράγοντας έτσι περισσότερο έλαιο. Το ήδη λιπαρό δέρμα γίνεται πιο λιπαρό και αυτά τα φυσικά έλαια σε συνδυασμό με τη συσσώρευση των νεκρών κυττάρων και της σκόνης μπορούν να οδηγήσουν σε φραγμένους πόρους και σπυράκια.

Στο αεροπλάνο

Η προετοιμασία του προσώπου σας για μια μεγάλη πτήση είναι όπως μια προετοιμασία για μια... μάχη. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει στο δέρμα μας όταν είμαστε στο αεροπλάνο υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να κάνετε πριν, κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά την πτήση σας, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε το δέρμα σας και να μην το ταλαιπωρήσετε πολύ!

Βήματα

Είναι καλύτερο όταν ταξιδεύετε να καθαρίζετε το δέρμα σας με ένα απαλό καθαριστικό και... να μην βάλετε επάνω του μεικ απ! Το δέρμα σας θα σας ευγνωμονεί αν δεν το μπλοκάρετε κάτω από foundation, πούδρες και λοιπά.

Φορέστε μια ενυδατική κρέμα με αντηλιακή προστασία.

Μαζί σας πάντοτε, ένα αντισηπτικό τζελ για να καθαρίζετε συχνά τα χέρια σας. Το να βάζετε τα χέρια στο πρόσωπό σας είναι κάτι που το κάνουμε όλοι, όμως ειδικά σε πλοία, αεροπλάνα και τρένα τα μικρόβια είναι χιλιάδες. Μη μολύνετε το δέρμα σας!

Πάρτε ένα μπουκαλάκι νερό και πίνετε κάθε τόσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 1241 / position2: 1548
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb