ΜΟΔΑ

Ελληνίδα Youtuber σου δείχνει πως να φτιάξεις μόνη σου κοσμήματα με κοχύλια

Αποτελούν τα πιο hot αξεσουάρ του καλοκαιριού και μπορείς να τα φτιάξεις με ελάχιστα χρήματα

Ελληνίδα Youtuber σου δείχνει πως να φτιάξεις μόνη σου κοσμήματα με κοχύλια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα κοχύλια είναι το απόλυτο τρεντ του καλοκαιριού. Ρίχνοντας μια ματιά στο Instagram θα δείτε πως influencers και μη φορούν κοχύλια στον λαιμό, χέρια και πόδια.

Τα κοχύλια είναι παντού, ακόμη και στη διακόσμηση, ωστόσο, οι περισσότερες θέλουν να κουβαλούν μαζί τους το καλοκαίρι, είτε πηγαίνουν στη δουλειά, είτε για καφέ με την παρέα. Κοχύλια κάθε είδους κοσμούν κοσμήματα και στην αγορά υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές, άλλες πιο προσιτές και άλλες απλησίαστες.

Ρίχνοντας, όμως, μια ματιά στα trends του Youtube, θα δείτε το βίντεο της Youtuber @katerinaop, η οποία ετοίμασε το βίντεο που χρειάζεται να δει κάθε κορίτσι. Πώς να φτιάχνει μόνη της καλοκαιρινά κοσμήματα. Η αλήθεια είναι πως κοιτάζοντας το 9λεπτο βίντεο, συνειδητοποιείτε πως είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι φαντάζεστε να φτιάξετε ένα βραχιόλι από κοχύλια.

Οι τιμές των κοχυλιών ποικίλουν. Ψάχνοντας σε μαγαζιά με χάντρες στο Διαδίκτυο θα δείτε πως οι τιμές ξεκινούν από 0,04 λεπτά το τεμάχιο και φτάνουν τα 0,45 ευρώ εάν έχουν μεταλλικό χρώμα. Σίγουρα, είναι πιο οικονομικά να τα φτιάξετε μόνοι σας από το να τα αγοράσετε από κάποιο μαγαζί.

Βίντεο με το πώς να φτιάξετε βραχιόλι από κοχύλια από την @katerinaop:

Στο βίντεο, εκτός, από κοσμήματα με κοχύλια, μπορείτε να δείτε πώς να φτιάξετε κολιέ με τέλειες χρωματιστές χάντρες, βραχιολάκι για το πόδι (τόσο καλοκαιρίνο!), σκουλαρίκια, αλλά και βραχιόλι με πλέξιμο μακραμέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
2 / position1: 482 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb