ΜΟΔΑ

Fashion Editor αποκαλύπτει το καλοκαιρινό trend που δεν πρέπει να ακολουθήσεις

Το γιατί θα το καταλάβεις μόλις το δεις

Fashion Editor αποκαλύπτει το καλοκαιρινό trend που δεν πρέπει να ακολουθήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν είσαι παιδί των ‘90s πιθανότατα θυμάσαι τη μαμά ή τη θεία σου να φορούν σαγιονάρες πλατφόρμες και να βουλιάζουν στις ελληνικές αμμουδιές.

Εάν στο μυαλό σου υπάρχει αυτή η εικόνα και όταν την θυμάσαι σκέφτεστε «τι στο καλό αγόρασαν» θα αναρωτηθείς «γιατί», όταν πληροφορηθείς ότι οι σαγιονάρες αυτές επιστρέφουν και είναι σε ακόμη χειρότερη εκδοχή. Το νέο τρεντ θέλει τις σαγιονάρες να έχουν τακούνι! Συγκεκριμένα, είναι ένα flip flop με τακούνι και είναι όσο άσχημο ακούγεται.

Fashion editor σε άρθρο της στο purewow «παρακαλά» τις αναγνώστριες να μην τις φορέσουν. «Είμαι fashion editor και αυτό είναι το trend που σας παρακαλώ να μην φορέσετε αυτό το καλοκαίρι» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του purewow, εξηγώντας πως υπάρχουν ένα σωρό είδη παπουτσιών ψηλά, χαμηλά, strappy sandals, διάφανα που μπορείτε να φορέσετε αντί των flip flops με τακούνι. Οπως τονίζει, βέβαια, υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να το υποστηρίξουν, χωρίς να φαίνεται περίεργο στα πόδια τους. Ωστόσο, αυτό αφορά ένα πολύ μικρό ποσοστό.

Πιθανότατα πρόκειται για ένα μοντέλο ή μια πραγματική influencer που ξέρει πολύ καλά πώς να φέρει τα trends στα μέτρα της, οπότε οι σαγιονάρες με τακούνι είναι κάτι απλό για εκείνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Zara λάνσαρουν σαγιονάρα με τακούνι σε κίτρινο φωσφοριζέ χρώμα. Λουριά στο μπροστινό μέρος με θέση για το δάκτυλο, τακούνι kitten και τετραγωνισμένη μύτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 501 / position2: 1226
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb