ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δες πως θα αποκτήσεις 10k followers στο Instagram χωρίς να πληρώσεις

Όλα έχουν να κάνουν με τους σωστούς χειρισμούς
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Δες πως θα αποκτήσεις 10k followers στο Instagram χωρίς να πληρώσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος δεν θέλει να έχει πολλούς followers στο Instagram που θα τον γεμίζουν με like και σχόλια στις αναρτήσεις του; Επιπλέον, αν έχεις πολλούς followers μπορείς να ξεκινήσεις να κερδίζεις και χρήματα σαν influencer, κάτι που πολλές από τις αγαπημένες σου Instagramers κάνουν.

Οκ, μπορεί να κερδίζεις followers οργανικά, όμως δεν σου αρκούν και πιστεύεις ότι η μόνη λύση για εσένα είναι να αγοράσεις αρκετούς ώστε να σου δώσουν έναν boost και να αρχίζουν να σε ακολουθούν και άλλοι.

Δεν χρειάζεται όμως να προβείς σε αυτήν την ενέργεια, αφού υπάρχει τρόπος να κερδίσεις μέχρι και 10k followers χωρίς να δώσεις ευρώ. Το πως ακριβώς θα πετύχεις αυτόν τον στόχο θα το μάθεις παρακάτω.

Μια γυναίκα περιγράφει στο Inc.com πώς κατάφερε να αποκτήσει 10Κ followers στο Instagram χωρίς να πληρώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις συμβουλές της για να κερδίσεις χιλιάδες followers παραθέτει η συγγραφέας βιβλίων αυτοβελτίωσης Amy Morin, η οποία εφάρμοσε 5 μεθόδους για αυτόν τον σκοπό και τώρα σου τις παρουσιάζει για να αποκτήσεις και εσύ το κοινό που πάντα ήθελες.

Ξεκινάμε!

Εστιάστε σε ένα συγκεκριμένο θέμα και βρείτε πού θέλετε να δώσετε προσοχή

Δημιουργήστε ένα προφίλ που να εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Με αυτόν τον τρόπο όταν όσοι σας ακολουθούν μπαίνουν στο λογαριασμό σας, θα έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες από αυτό που θέλουν να δουν. Το να ανεβάζετε μπερδεμένες κατηγορίες φωτογραφιών δεν είναι και τόσο καλό. Πού θέλετε να εστιάσετε; Σε τοπία; Σε μόδα; Σε φαγητό; Χρησιμοποιήστε φωτογραφίες παρόμοιου στιλ και τα ίδια φίλτρα προκειμένου να δημιουργήσετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Να είστε δημιουργικοί, αλλά να υπάρχει ένα κεντρικό θέμα.

Κάντε διαγωνισμούς και προσφέρετε δώρα

Ενας τρόπος για να κερδίσετε περισσότερους followers, είναι η διεξαγωγή ενός διαγωνισμού στο προφίλ σας. Δώστε ένα δώρο στον νικητή του διαγωνισμού και σίγουρα το προφίλ σας θα αποκτήσει περισσότερους οπαδούς.

Χρησιμοποιήστε τα hashtag αποτελεσματικά και προσοχή στις λεζάντες

Είναι σημαντικό να περνάτε λίγο χρόνο προσπαθώντας να βρείτε την κατάλληλη λεζάντα για την κάθε φωτογραφία που ανεβάζετε και να εντυπωσιάζετε το κοινό σας. Για να είναι κάθε ποστ που κάνετε επιτυχημένο, η λεζάντα που βάζετε και τα hashtag που χρησιμοποιείτε πρέπει να ταιριάζουν με το θέμα της φωτογραφίας.

Δημιουργήστε βίντεο

Εκτός από φωτογραφίες, μπορείτε να ανεβάζετε βίντεο που να ταιριάζουν με το στιλ του προφίλ σας. Παρόλο που το βίντεο κρατάει λίγο, είναι ακόμα τόσο συναρπαστικό! Η απόσπαση βίντεο ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε τη ροή σας και να σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε περιεχόμενο που δεν θα είχε νόημα στη μορφή φωτογραφίας.

Δημοσιεύστε με συνέπεια

Ανεξάρτητα από τον αριθμό των οπαδών σας, δημοσιεύστε με συνέπεια. Με αυτό τον τρόπο θα εμφανίζεται το προφίλ σας τακτικά στους followers. Είναι σημαντικό οι followers σας να γνωρίζουν πότε περίπου να περιμένουν μία νέα φωτογραφία από εσάς. Οπότε καλό είναι να δημοσιεύετε μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα. Το κάθε πότε και τι ώρα ανεβάζετε τα posts σας είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που όλοι παραμελούν. Ανεβάστε μέχρι 2 posts την ημέρα και όχι παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 502 / position2: 821
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb