ΜΟΔΑ

Το απόλυτο στιλιστικό κόλπο για να αποφύγεις τα σeξι ατυχήματα

Το εφαρμόζει και η Gwyneth Paltrow στο κόκκινο χαλί
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το απόλυτο στιλιστικό κόλπο για να αποφύγεις τα σeξι ατυχήματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και τα ρούχα γίνονται όλο και πιο λεπτά, είναι πιο πιθανό να έχεις σeξι ατυχήματα, δηλαδή λίγο να φανεί το εσώρουχο, λίγε περιοχές που δεν θέλεις να δείξεις. Και όχι μόνο επειδή τα ρούχα είναι πιο κοντά, αλλά κυρίως επειδή τα υφάσματα είναι κάπως πιο διάφανα.

Το ίδιο πήγε να πάθει και η Gwyneth Paltrow φέτος με το εντυπωσιακό - ρομαντικό της φόρεμα στο Met Gala, όμως επειδή είχε προνοήσει κατάφερε να σώσει την κατάσταση με ένα πολύ απλό και στιλάτο κόλπο.

Η διάσημη ηθοποιός, επέλεξε μια ονειρεμένη κίτρινη τουαλέτα Chloé, από μετάξι με διαφάνειες σε όλο το μήκος της. Παρόλα αυτά, απέφυγε το οποιοδήποτε αποκαλυπτικό ατύχημα, φορώντας ένα εσώρουχο που έκρυβε τα απαραίτητα σημεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Photo Credits AP

Πρόκειται για ένα nude bodysuit, σε μπεζ απόχρωση το οποίο ονομάζεται «Commando» και φυσικά όλες μπορείτε να καταλάβετε για ποιον λόγο. Μάλιστα η εν λόγω εταιρεία ειδικεύεται στην δημιουργία εσωρούχων χωρίς ραφές, ειδικά για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά και άλλες απαιτητικές περιστάσεις.

Photo Credits Shopbop

Διάσημες κυρίες όπως η Rihanna το επιλέγουν όταν δεν θέλουν να έχουν σeξι ατυχήματα μπροστά στον φακό, ειδικά με see-through look.

Το κορμάκι βγαίνει και σε μαύρο, ενώ κοστίζει 60,75 ευρώ.

Είναι μια καλή και έξυπνη ιδέα για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις με αέρινα φορέματα, όταν δεν θέλεις να φανούν όλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
10 / position1: 315 / position2: 753
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb