ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το υπέροχο παιδικό δωμάτιο της κόρης της Σισσυς Φειδά

Η γνωστή διακοσμήτρια, έβαλε όλο το ταλέντο και το μεράκι της, για να το διακοσμήσει
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το υπέροχο παιδικό δωμάτιο της κόρης της Σισσυς Φειδά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα, η διάσημη Ελληνίδα διακοσμήτρια θέλησε να μοιραστεί εικόνες από το δωμάτιο της κόρης της, το οποίο φυσικά διακόσμησε ολόκληρο με τα χεράκια της, με σκοπό να εμπνεύσει και τις άλλες μανούλες για να δημιουργήσουν όμορφους χώρους για τα παιδιά τους.

Η ίδια έγινε μαμά για πρώτη φορά το 2016, φέρνοντας στον κόσμο την Διώνη, τον καρπό του έρωτας της με τον σύζυγο της Γιώργο Ανδρίτσο.

>Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σίσσυ, μπορεί κανείς να θαυμάσει το καλόγουστο αποτέλεσμα των γνώσεων της πάνω στην διακόσμηση σε συνδυασμό με την φαντασία της. 

Όπως ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της με τις φωτογραφίες «Ο σχεδιασμός του δωματίου της κόρης μου, δεν μου έδωσε μόνο ευχαρίστηση και χαρά, αλλά μου έβγαλε ακόμα περισσότερα συναισθήματα, σκέψεις και όνειρα σχετικά με την ύπαρξή της, τα όνειρά της και το μέλλον της!!! Σ’ αγαπώ πολύ άγγελέ μου, Διώνη μου...!!!»,

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Designing my daughters room has given me not only pleasure and joy but also has brought up even more emotions, thoughts and dreams about her existence, her dreams and her future!!! Love you so much my angel, my Dione...!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #mybaby #mybabygirl #girlsroom #wallpapers #wallcovering #dreamworld #love #mylove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Feida (@sissyfeida) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 286 / position2: 600
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb