ΜΑΛΛΙΑ

Φτιάξε και εσύ την κοτσίδα της Daenerys από το GOT

Δες το απόλυτο βίντεο και δημιούργησε το εντυπωσιακό χτένισμα της σειράς που σαρώνει

Φτιάξε και εσύ την κοτσίδα της Daenerys από το GOT

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παραδεχόμαστε, μετά την πρεμιέρα του Game of thrones τα ξημερώματα της Δευτέρας, δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε κάτι άλλο παρά τα όσα είδαμε. Έχουμε πάθει πραγματική GoT φρενίτιδα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι οι κοτσίδες εξαιτίας της Daenerys Που, αν και αντιπαθώ από τα κατάβαθα της ψυχής μου, είναι μία καλλονή και οι κοτσίδες super fierce.

Το να επισκεφθώ λοιπόν την αγαπημένη μας @annalovesbraids ήταν απλά μονόδρομος και φυσικά δεν απογοητεύτηκα. Βρήκα ένα tutorial για την κοτσίδα που είδες στην εισαγωγή μας το οποίο μπορεί να σε κάνει Daenerys στη θέση της Daenerys χωρίς τους δράκους!

Ρίξε μία ματιά:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hello beauties, here’s the promised brand new tutorial on the four strand #waterfallbraid 💕💕💕 Hope you like this braid as much as I do! . . Will you try your luck? 🤗 . . 📺 Full version on my IGTV: Simply click on the IGTV-bubble in my profile, right next to the story highlights! . . . . #fourstrandbraid #fourstrandwaterfallbraid #waterfallplait #wasserfallzopf #flechtfrisur #braided #bridalhair #bridesmaidhair #brautfrisur #beautyblogger_de #langehaare #langhaarmädchen #geflochtenehaare #hairtutorial #hairtutorials #hairvideo #hairvideos #peinadosvideos #penteadosmadrinhas #penteadosnoivas #acconciaturasposa #hairfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Loves Braids (@annalovesbraids) στις

Όπως βλέπεις, η Anna εξηγεί πάρα πολύ καλά το πώς θα καταφέρεις αυτή την περίτεχνη κοτσίδα και για ακόμη μία φορά, η μία συμβουλή που έχουμε, είναι να μην την αποπειραθείς φρεκολουσμένη. Κατά τα άλλα προτείνουμε να την κάνεις πριν την προβολή του δεύτερου επεισοδίου και να μείνεις συντονισμένη γιατί θα επανέλθουμε με περισσότερες GoT κοτσίδες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 450 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb