FITNESS

Το πρόγραμμα γυμναστικής που χάρισε τις υπέροχες καμπύλες στην Marylin Monroe

Αυτό ακολουθούσε η μεγαλύτερη σeξοβόμβα όλων των εποχών
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το πρόγραμμα γυμναστικής που χάρισε τις υπέροχες καμπύλες στην Marylin Monroe

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Marylin Monroe αποτελεί το απόλυτα διαχρονικό σύμβολο του σeξ έχοντας αφήσει ιστορία στον κινηματογράφο και την μουσική. Το ανυπέρβλητο θηλυκό που κανένας δεν μπορούσε να αντισταθεί κανείς, δημιούργησε σκάνδαλα και έζησε μια ταραχώδη ζωή, αιώνες μετά συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο ομορφιάς και γοητείας.

Επιπλέον, η Marylin φημιζόταν για τις καμπύλες της και το ζουμερό της κορμί, ενώ είτε στα πιο αδύνατα της, είστε στα πιο γεμάτα της η ίδια πάντα υποστήριζε το σώμα της με τον καλύτερο και πιο αισ8ησιακό τρόπο.

Γνωστοί της έχουν αναφέρει στο παρελθόν ότι εκείνη λάτρευε την υγιεινή διατροφή και προσπαθούσε να μαγειρεύει η ίδια τα γεύματα της, αφού ήθελε να ξέρει ακριβώς τι καταναλώνει, ενώ κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν ήταν η αγάπη που είχε για την γυμναστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ασκούνταν πάντα με μέτρο και ήταν συνεπής στο πρόγραμμα των προπονήσεων της, χωρίς να έχει ποτέ υπερβολικά γυμνασμένο κορμί. Το αγαπημένο της είδος ασκήσεων δε, ήταν εκείνες με τα βάρη, που επέλεγε να ακολουθήσει τις περισσότερες φορές.

Άλλωστε αν ψάξεις θα βρεις πολλές φωτογραφίες της θρυλικής σταρ στις οποίες ποζάρει με βαράκια. Και μπορεί για τις γυναίκες κατά πλειοψηφία τα βάρη να μην αποτελούν το αγαπημένο τους είδος άσκησης, όμως αξίζει να βάλουν λίγα λεπτά προπόνησης αυτού του είδους στην γυμναστική τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ασκήσεις με βάρη κρίνονται απαραίτητες για την απώλεια βάρους (συνδυαστικά πάντα με την αερόβια προπόνηση) και βοηθούν σημαντικά στην ενδυνάμωση και τη γράμμωση των μυών αλλά και την καύση λίπους, κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Ιδανικά, δεν θα πρέπει να λείπουν από κανένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για τις ανάγκες τις καθεμιάς μας.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η συμβουλή των ειδικών κρίνεται απαραίτητη κυρίως λόγω του υψηλού κινδύνου τραυματισμού των μυών μας.

Και αφού είπε το «ναι» η Marilyn, σίγουρα υπήρχε λόγος να το πεις και εσύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

"I don't know who invented high heels, but all women owe him a lot." - Marylin Monroe #marylinmonroe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deeda (@the.deeda) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 335 / position2: 809
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb