ΜΑΛΛΙΑ

Σώσε τα μαλλιά σου με αυτά τα tips της άνοιξης

Η εποχή αλλάζει άρα και οι ανάγκες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Σώσε τα μαλλιά σου με αυτά τα tips της άνοιξης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σώστε τα μαλλιά σας με αυτά τα tips - ενυδάτωση, θρέψη και πρόληψη είναι τα σημεία που πρέπει να εστιάσετε αυτή την άνοιξη

Ψεκάστε τα μαλλιά σας με 1/2 της κούπας γάλα πριν λουστείτε. Αφού τρίψετε καλά τις ρίζες σας, θα το αφήσετε να πήξει για 15-20 λεπτά και πριν μπείτε για λούσιμο θα χτενιστείτε, σε περίπτωση που είναι μπερδεμένα. Μετά λούστε τα κανονικά με σαμπουάν, βάλτε conditioner και ξεπλύνετε!

Ήρθε η ώρα να μάθετε τον χρυσό κανόνα του styling! Aγοράζοντας προϊόντα ελαφριάς σύνθεσης και συμβατά με τα μαλλιά σας αν θέλεις θα μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε συνέχεια και να μη λαδώνουν.

Κάθε μα κάθε φορά που λούζετε τα μαλλιά σας θα κάνετε μάσκα στις άκρες. Και το σημαντικό - δεν θα την βγάζετε στο 1 λεπτό! Βάλτε τη μάσκα και άστε την 10 λεπτά τουλάχιστον, για να προλάβει να μπει στα λέπια της τρίχας! Έπειτα κρύο νερό για να θωρακίσετε το προϊόν!

Ενυδάτωση εξπρες! Πάρτε ένα τελειωμένο μαλακτικό μαλλιών και βάλτε το σε ένα μικρό βαποριζατέρ. Ρίξτε μέσα νερό και ανακινήστε το. Κάθε πρωί, πριν βουρτσίσετε τα μαλλιά σας θα τα ψεκάζετε με αυτό. Αν έχετε μπούκλες, μπορείτε να βάζετε λίγο στα δάχτυλά σας και να στυλιζάρετε με αυτό το προϊόν τις άκρες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 144 / position2: 969
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb