ΣΧΕΣΕΙΣ

Online dating: Τα λάθη που κάνεις και είσαι ακόμα single

Άλλαξε την συμπεριφορά σου στα social media και λάβε άλλη αντιμετώπιση

Online dating: Τα λάθη που κάνεις και είσαι ακόμα single

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη ανάμεσα σε άντρες αποκλειστικά έρχεται για να σου δείξει ποια είναι τα τεράστια λάθη που κάνεις στο online dating και καταλήγεις να χάνεις τους θαυμαστές σου.

Μιας που ζούμε στην εποχή των social media είναι λογικό η εικόνα που βγάζεις από εκεί να επηρεάζει την εικόνα που σχηματίζουν οι άλλοι για εσένα και ειδικά δε οι άντρες που σε παρατηρούν εκεί περισσότερο εξονυχιστικά από όσο μπορεί να πιστεύεις.

Οπότε μαζέψου και εσύ για να δεις προκοπή. 

Πρώτα από όλα, αυτό που ανέφεραν όλοι οι συμμετέχοντες στην έρευνα είναι ότι δεν μπορούν να αντέξουν τα ορθογραφικά λάθη. Δεν μπορούν να τα βλέπουν μπροστά τους. Τους ξενερώνουν απίστευτα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, τα σeξουαλικά σχόλια είναι κάτι άλλο που δεν αντέχουν. Μπορεί εσύ να τα γράφεις για πλάκα αλλά αυτοί δεν τα παίρνουν καθόλου έτσι. Οπότε μαζέψου και εσύ για να δεις προκοπή. 

Όσον αφορά τις φωτογραφίες σου τώρα, φτάνει λίγο αυτό το μυστήριο ύφος με τα γυαλιά ηλίου. Τα αγοράκια θέλουν να βλέπουν μάτια και φρύδια. Και τις πολλές τις selfie να τις κόψεις γιατί τους κουράζουν και τους φαίνεσαι και ψωνάρα.

Άλλαξε λοιπόν αυτά τα λίγα πράγματα αν τα συνηθίζεις και θα δεις καλύτερα αποτελέσματα από ότι στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 217 / position2: 745
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb