ΝΥΧΙΑ

Τα manicure και pedicure που μισούν οι άντρες

Χρώματα και σχέδια νυχιών που απεχθάνονται

Τα manicure και pedicure που μισούν οι άντρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα που ανοίγει ο καιρός και αλλάζουν οι τάσεις στα νύχια ήρθε η ώρα να ενημερωθείς για το τι μπορεί να οδηγήσει τους άντρες στην παράνοια κοιτώντας τα πάνω και τα κάτω άκρα σου. 

Παρακάτω ακολουθεί ο αναλυτικός οδηγός χρωμάτων, σχημάτων και σχεδίων που κανένας άντρας δεν θέλει να βλέπει μπροστά του, όσον αφορά τα νύχια της.

 Ξεκινάμε με τα χρώματα, που είναι 4 και τα οποία όλες οι γυναίκες ΔΥΣΤΥΧΩΣ λατρεύουν.

Το μαύρο

Παρόλο που έχει καθιερωθεί σε χέρια και πόδια τα τελευταία 5 χρόνια και οι γυναίκες το θεωρούν σικάτο και κομψό, οι άντρες το μισούν. 

Το καφέ

Δεν χρειάζεται να αναλυθεί γιατί απαξιώνεται τόσο αυτό το χρώμα, προφανώς οι άντρες το συνδέουν με μια συγκεκριμένη ανάγκη τους, που δεν είναι ούτε ο καφές, ούτε η σοκολάτα. Οι γυναίκες το λατρεύουν ειδικά το χειμώνα.

Το πετρόλ -Ή βεραμάν -‘Η πράσινο -Ή γρασιδί

Ο μέσος άντρας δεν ξέρει καν πως να περιγράψει αυτές τις αποχρώσεις, ενώ οι γυναίκες τα αποκαλούν απλώς mojito color. Είναι αυτό το έντονο σκούρο πράσινο με μια δόση μπλε, που συνεχίζει να τους ξενερώνει όπως και το μαύρο. 

Το σκούρο μωβ

Δεν έχουν θέμα με το απαλό μωβ, μάλιστα το κατατάσσουν στα γλυκά χρώματα, το σκούρο, μπαίνει στη μαύρη λίστα με τα υπόλοιπα σκούρα. Γενικώς τα σκούρα δεν είναι το φόρτε του άντρα. Το καθένα για άλλους λόγους.

To ποντικί

Άοσμο, άχρωμο και κυρίως προκαλεί ερωτηματικά για το πώς οι γυναίκες επιλέγουν τα βάψουν τα νύχια τους με χρώμα από ζώο που φοβούνται. 

Το πορτοκαλί

Μπορεί να μην είναι σκούρο χρώμα, μπορεί να είναι ένα άκρως καλοκαιρινό και χαρούμενο, όμως για τον άντρα το πορτοκάλι δεν είναι ωραίο.

Το μουσταρδί

Αυτό ακριβώς το χρώμα που τους θυμίζει τα σουβλάκια. Όταν οι άντρες το βλέπουν στη γυναίκα, νομίζουν ότι έφαγε με τα χέρια και δεν σκουπίστηκε.

Το λαχανί

Άλλο ένα καλοκαιρινό και δροσερό χρώμα που ο άντρας απεχθάνεται. Απεχθάνεται να φάει οτιδήποτε σε αυτό το χρώμα, πόσο μάλλον να το βλέπει σε νύχι.

Το κόκκινο

Κι όμως, αυτό το φλογερό χρώμα, υπάρχει μια μικρή μερίδα ανδρών που το απεχθάνεται. Το θεωρούν «δεύτερο», τους θυμίζει τραγουδίστριες στην εθνική οδό και δεν θέλουν να το βλέπουν ούτε σε πόδι, ούτε σε χέρι. Αυτή η μερίδα των ανδρών όμως, είναι οι ίδιοι, που το άβαφο νύχι δεν τους χαλάει, ίσα ίσα το προτιμούν. Μόνο για κανένα γάμο ή βαφτίσια θα δικαιολογήσουν το γαλλικό και ένα πολύ απαλό ροζ.

Τα πολλά σχέδια πάνω στο νύχι

Τα λουλουδάκια, τα φιογκάκια και κάθε είδους σχέδιο προκαλούν πονοκέφαλο και μόνο που θα πρέπει να τα παρατηρήσει κάποιος, ή να τα αποφύγει πολλές φορές γιατί προεξέχουν.

Τα μυτερά νύχια γενικά

Τα βλέπουν ως μια μακροπρόθεσμη απειλή σε ό,τι αγγίξουν. Τους θυμίζει ποpνό ταινίες με βίαιο τέλος για τον πρωταγωνιστή. Κακιές μάγισσες που θέλουν να βιάσουν τον καλό στρατιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 240 / position2: 465
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb