ΜΑΛΛΙΑ

Οι νέες εντυπωσιακές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών

Οι αποχρώσεις που κάνουν τη διαφορά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι νέες εντυπωσιακές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν ακολουθείτε τα celebrity hairstyles και γενικότερα τις τάσεις των διασημοτήτων στα looks, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι οι celebrities όπως η Lucy Hale, η Emma Roberts και η Katherine Langford έχουν αποχωριστεί τα ξανθά τους μαλλιά και απέκτησαν ένα βαθύ καστανό χρώμα, αυτό που λέμε "chocolate glaze"!

Η επόμενη μεγάλη τάση χρώματος θα είναι το σκούρο καστανό αλλά με μια γλύκα μέσα του! Ζητήστε από τον κομμωτή σας μια πλούσια απόχρωση καστανού που είναι κοντά στο χρώμα σας. Φυσικά μπορείτε πάντα να παίξετε με ένα απαλό balayage!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

✨chocolate shine✨ . . . . . #hairwithhollyherring#chocolateglazehair #IGORAVIBRANCE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holly HAIR-ing (@hairwithhollyherring) στις

Το ξανθό αλλά όχι η πλατινένια εκδοχή του θα επανέλθει αυτή την άνοιξη, σύμφωνα με την Linda de Zeeuw, κομμώτρια στο Rob Peetom Salon της Νέας Υόρκης.

"Φέτος το χρώμα των μαλλιών θα είναι φρέσκο ​​και λαμπερό, και θα δούμε μια αναβίωση στο κλασικό ξανθό", λέει ο De Zeeuw. "Οι τεχνικές του foilyage είναι καταπληκτικός τρόπος να πετύχεις το σωστό ξανθό," λέει η De Zeeuw.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Currently defrosting at home before the next show...some betacarotene via @mrselfportrait 🍊🥕🌶

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Hong (@thehautepursuit) στις

Μια άλλη μεγάλη τάση χρώματος θα είναι το καστανό που όμως μπλέκεται με το χάλκινο! Η κομμώτρια με έδρα το Λος Άντζελες, Cher Choi του Nova Arts Salon, μας λένε ότι είναι η πιο ήπια αλλαγή στις μελαχρινές. "Έχω διαπιστώσει πως το σωστό χάλκινο συμπληρώνει τους περισσότερους τόνους του δέρματος και προσθέτει μια ωραία διάσταση και αντίθεση με τα σκούρα καστανά μαλλιά", λέει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Copper brunette Haircolor. Shag for natural curls. Cut and style @salsalhair #salsalhair #hair #haircolor #color by #mizzchoi @novaartssalon #artsdistrict #artsdistrictla #dtlaartsdistrict #dtla #novaartssalon @rowdtla #rowdtla #brunette #copperbrunette

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cherin Choi (@mizzchoi) στις

Το "cream blonde" είναι η απόλυτη τάση σύμφωνα με την κομμώτρια Cassie Cohen στο Sally Hershberger Salon. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

~Foliyage~ #foliyage#highlights#blondhighlights#babylights#creamblonde#healthyhair#newsha#trinityhaircare#frankfurtfriseur#naturalhaircolour#naturalwaves#nadja_by_mein_frisoerladen#meinfrisörladen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadja by Mein Frisörladen (@nadja_by_mein_frisoerladen) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 306 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb