FASHION WEEK GIRL ΜΟΔΑ

Πώς να κάνεις εντύπωση με το street look σου

To street style έχει τους δικούς του κανόνες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς να κάνεις εντύπωση με το street look σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To street style έχει τους δικούς του κανόνες οι οποίοι όμως αλλάζουν συχνά, γι 'αυτό αρπάξτε την ευκαιρία και εκφραστείτε όπως νιώθετε!

Βάλε χρώμα

Δοκιμάστε να ενσωματώσετε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και αντίθεσης για την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο ντύσιμό σας επειδή το χρώμα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε χιλιάδες άτομα που φορούν μαύρα.

Πανωφόρια

Πιο αέρινα, πιο χρωματιστά, πιο χαρούμενα! Τέλος στα βαριά μαύρα παλτό, τώρα η εποχή θέλει καμπαρντίνες, άνορακ, αθλητικά μπουφάν!

Πουκαμίσα 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα πουκάμισο που μπορεί να σταθεί μόνο του (με ζώνη στη μέση ως φόρεμα) ή και να ταιριάξει τέλεια με σορτσάκι ή παντελόνι. Η απόφαση είναι δική σου! Μπορείς να το κάνεις εντελώς casual με ένα φαρδύ ντένιμ ή να το κάνεις σούπερ χίπικο με πλήθος κοσμημάτων, κολιέ, κρεμαστά ή μεγάλα σκουλαρίκια.

Αξεσουάρ

Ο καλύτερος τρόπος να τραβήξετε την προσοχή είναι ένα εντυπωσιακό στοιχείο στο ντύσιμο, ή μερικά τολμηρά αξεσουάρ. Μεγάλα γυαλιά ηλίου, χρωματιστές τσάντες και πολύχρωμα παλτό - οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Τα brands όπως η Gucci, η Balenciaga και η Off-White ™ εξακολουθούν να κυριαρχούν στο street style...

Παντελόνα

Φοριέται με τακούνι, με αθλητικά, σανδάλια, σαγιονάρες με florals ή παστέλ - όπως και να το κάνουμε, οι παντελόνες είναι το απόλυτο σικ κομμάτι.

Aλυσίδες

Φόρα ένα τσόκερ τη φορά, ανεξάρτητα πόσες αλυσίδες έχεις στο λαιμό. Αυτό που θα είναι επάνω στο λαιμό σου πρέπει να είναι μόνο ένα. Τα άλλα ας πέφτουν χαλαρά στο στέρνο.

Διάλεξε πολλά μήκη και μη φοβηθείς ένα μακρύ αλυσιδάκι.

Το κόσμημα δεν μπορεί να σε επισκάσει. Αν έχεις τεράστιους κρίκους στα αυτιά φόρεσε 2-3 αλυσιδούλες στο λαιμό και ένα δαχτυλίδι. Τόσο ωστε να μην το παρακάνεις.

Παπούτσια

Αυτό μπορεί να είναι προφανές, αλλά το παιχνίδι παπουτσιών είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν πρόκειται για τo street style. Mε το come back των αθλητικών, και ειδικά των Balenciaga Triple-S, των Palace x Reebok και των Virgil Abloh x της Nike αλλά και των all time classic Stan Smith έχετε σίγουρα ένα plus στο τσεπάκι. Φέτος, το αθλητικό κάνει κουμάντ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 192 / position2: 618
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb