ΜΟΔΑ

Τα χειρότερα ρούχα για εσένα που έχεις μικρά οπίσ8ια

Ανέδειξε καλύτερα το σώμα σου

Τα χειρότερα ρούχα για εσένα που έχεις μικρά οπίσ8ια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είσαι κορίτσι με πιο μαζεμένες καμπύλες και δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις; Σίγουρα δεν πρέπει να φορέσεις κάποιο από τα παρακάτω ρούχα, διαφορετικά θα κάνεις το σώμα σου να χαθεί μέσα σε αυτά. Διάβασε περισσότερες στυλιστικές λεπτομέρειες στο άρθρο που ακολουθεί και διαμόρφωσε αντίστοιχα την καρνταρόμπα σου.

Τα loose φορέματα που πέφτουν ίσια στο σώμα και έχουν απλές γραμμές δεν κολακεύουν τις γυναίκες που έχουν μικρά οπίσθια. Αυτά τα φορέματα φαίνονται μονοκόμματα πάνω στο σώμα και καλό είναι να τα αποφεύγεις. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα φαρδιά τζιν παντελόνια που έχουν μεγάλες τσέπες στο πίσω μέρος. Τα συγκεκριμένα τζιν κάνουν τα μικρά οπίσθια να φαίνονται ακόμα πιο φλατ και μικρά.

Το ίδιο αποτέλεσμα με τα boyfriend jeans πετυχαίνει και ένα πολύ στενό παντελόνι, ειδικά αν είναι φτιαγμένο από ελαστικά υφάσματα και λίκρα. Αυτού του είδους τα υφάσματα ασκούν πίεση στα λάθος σημεία και δεν κολακεύουν το σώμα.

Oι λεγόμενες bubble skirts, δηλαδή οι φούστες που είναι φουσκωτές σε όλο τους το μήκος δεν αποτελούν επίσης μια καλή επιλογή για τις γυναίκες που δεν είναι προικισμένες στα οπίσθια. Οι ιδανικές φούστες για εσάς είναι αυτές που είναι στενές στα οπίσθια και ανοίγουν προς τα κάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 342 / position2: 973
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb