SKIN CARE

10+1 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να μάθεις!

Οι συνήθειες που τα κάνουν να λάμπουν πάντα και δεν θέλουν να τις μοιραστούν

10+1 μυστικά ομορφιάς που τα μοντέλα δεν θέλουν να μάθεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι τα μοντέλα της Victoria's Secret δείχνουν πάντα λαμπερά και όμορφα. Και μπορεί μέχρι τώρα να έχεις ακολουθήσει πολλές από τις συμβουλές ομορφιάς που αυτά έχουν μοιραστεί μαζί σου, όμως ποτέ δεν καταφέρνεις να δεις το ίδιο αποτέλεσμα με εκείνα.

Μήπως αυτό οφείλεται στο ότι τα μοντέλα δεν έχουν μοιραστεί όλα τους τα μυστικά ομορφιάς μαζί σου; Δυστυχώς υπάρχουν beauty tips που δεν θέλουν να μάθεις. Παρακάτω όμως, μπορείς να διαβάσεις ποια ακριβώς είναι αυτά και φυσικά να τα εφαρμόσεις!

Σωστή κατανάλωση νερού

Ο γενικός κανόνας θέλει να πίνεις 8 ποτήρια νερό ημερησίως. Βέβαια ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και έχει άλλες ανάγκες. Για κάποιον που ζει σε ήπιο κλίμα συνιστάται να πίνει 30ml νερό για κάθε κιλό του βάρους του.

Ξύρισμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σωστές ώρες για να ξυριστείς είναι είτε το απόγευμα, είτε μισή ώρα αφότου ξυπνήσεις, καθώς το πρησμένο δέρμα μπορεί να χαλάσει το ξύρισμα.

Σακούλες κάτω από τα μάτια

Η Victoria Brito, μοντέλο της Victoria's Secret ακολουθεί την εξής τακτική για να μειώσει τις σακούλες κάτω από τα μάτια της: Κόβει τις πατάτες σε ροδέλες και στη συνέχεια τος τοποθετεί στην πληγείσα περιοχή.

Όχι στις μουτζούρες

Αν βάζετε μάσκαρα και δεν θέλετε να μουτζουρωθείτε ο καλύτερος τρόπος είναι να αφήσετε κάθε στρώση μάσκαρα να στεγνώσει. Αυτό θα γίνει με την χρήση "ασπίδας", όπως πχ την πιστωτική σας κάρτα. Κρατήστε την πίσω από τις βλεφαρίδες σας.

Φρέσκο πρόσωπο

Τα μοντέλα σπάνια φοράνε make up εκτός της πασαρέλας και ο λόγος γιατί όσο καλό και αν είναι το make up σου, επιβαρύνει την επιδερμίδα σου. Αν φοράς συνέχεια make up μπορεί να αποκτήσεις μέχρι και ρυτίδες πρόωρα.

Cheat Day

Για όποια έχει κάνει δίαιτα έστω και μια φορά στη ζωή της, ξέρει πόσο σημαντικές είναι οι ημέρες των ελεύθερων γευμάτων, στα οποία μπορεί να φάει ότι της έχει λείψει περισσότερο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η δίαιτα τελειώνει εκεί.

Πάγος στο πρόσωπο

Μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις απαλό μασάζ με πάγο στο πρόσωπο σου, αν θέλεις να το διατηρήσεις σφριγηλό και φρέσκο.

Τα Don'ts στη γυμναστική

Ποτέ μα ποτέ μην ξεκινάτε να γυμνάζεστε ενώ φοράτε make up. Ο ιδρώτας σε συνδυασμό με αυτό το προϊόν μπορούν να προκαλέσουν ακμή στο δέρμα σας. Οπότε λοιπόν, από εδώ και πέρα ξεβάφεστε πριν το γυμναστήριο.

Πολυτελείς μάσκες

Τα μοντέλα συνηθίζουν να κάνουν μάσκες με χρυσό πριν από κάθε μεγάλη εμφάνιση, ώστε να τονώνουν το δέρμα τους.

Σωστά συμπληρώματα

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για όποιον έχει μια απαιτητική καθημερινότητα. Αν είσαι vegeterian ή vegan, τότε πρέπει να εντάξεις την βιταμίνη Β12 στην διατροφή σου. Για να βρεις τις σωστές βιταμίνες για τον οργανισμό σου θα πρέπει να συμβουλευτείς έναν διατροφολόγο.

Το παν είναι τα μάτια

Είναι γνωστό ότι η τελευταία τάση στη μόδα όσον αφορά το make up των ματιών είναι οι φυσικές γυαλάδες. Επομένως κράτα ένα πρόσωπο καθαρό και φρέσκο, χωρίς υπερβολικό μακιγιάζ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
13 / position1: 304 / position2: 861
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb