SKIN CARE

Haus Beauty Line: Η νέα σειρά καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης της Lady Gaga κάνει χαμό!

Γνώρισε και εσύ τα υπέροχα προϊόντα ομορφιάς της διάσημης star

Haus Beauty Line: Η νέα σειρά καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης της Lady Gaga κάνει χαμό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2018 ήταν μια πολύ δημιουργική χρονιά για την Lady Gaga, η οποία εκτός από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία A Star is Born και την υποψηφιότητα της για Oscar, τις υποψηφιότητες που έλαβε για τα βραβεία Grammy, η νεαρή τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να δουλεύει.

Όπως όμως όλα δείχνουν και το 2019 θα είναι μια γεμάτη χρονιά για την ίδια, αφού η εταιρεία της Αte My Heart Inc, ανακοίνωσε την δημιουργία της σειρά καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης με το όνομα Haus Beauty. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά καλλυντικών της Lady Gaga περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα, από foundation και concealer, μέχρι κραγιόν, άρωμα, βερνίκια νυχιών, ακόμα και καθαριστικό προσώπου. Δικαίως λοιπόν οι θαυμαστές της πιστεύουν ότι θα ακολουθήσει τα βήματα της Rihanna, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία στον τομέα της ομορφιάς με τη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty.

Μια γρήγορη ματιά στον λογαριασμό της Lady Gaga στο Instagram δείχνει ότι η ίδια μοιράζεται πληροφορίες με τους θαυμαστές της για το νέο της εγχείρημα, χρησιμοποιώντας hastags που αναφέρονται στα καλλυντικά της.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις μέχρι η σειρά Haus Beauty να κυκλοφορήσει και επίσημα στην αγορά. Ξεκίνα λοιπόν να μαζεύεις λεφτά, γιατί αυτά τα καλλυντικά αναμένονται να γίνουν ανάρπαστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

To create this Futuristic Old Hollywood style glam by @sarahtannomakeup she used a soft veil of glitter over the lids @marcbeauty “Sequins” in “Spotlight” pressed all over with fingertips. Lined eyes heavily with “In Doubt” shadow from Smartorial palette as a liner then added some silver glitter with mixing medium to intensify the metallic effect and finished with a silver metallic foil to the center to mimic the custom Givenchy dress. #haus #hausofgaga #hausbeauty #redcarpet

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 298 / position2: 1143
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb