ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έτσι θα χάσεις τα κιλά των γιορτών γρήγορα και εύκολα!

Τα μυστικά που θα επαναφέρουν την σιλουέτα σου

Έτσι θα χάσεις τα κιλά των γιορτών γρήγορα και εύκολα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις γιορτές τα τραπέζια είναι πιο συχνά και πιο μεγάλα με αποτέλεσμα όλοι να έχουμε φάει λίγο ή και πολύ παραπάνω και να έχουμε πρηστεί. Δεν πρέπει όμως να αγχώνεσαι για το πως θα επιστρέψεις στο κανονικό σου βάρος, αφού με απλά και σταθερά βήματα θα μπορέσεις να αποβάλλεις τα περιττά κιλά.

Διάβασε παρακάτω τα μυστικά που θα σώσουν την σιλουέτα σου και θα σε επαναφέρουν στο κανονικό σου νούμερο!

Φάε περισσότερα λαχανικά και φρούτα: 

Προσπάθησε να καταναλώσεις ενδιάμεσα από τα γεύματα σου αρκετά φρούτα και να συνοδεύεις τα κύρια πιάτα σου με πολλή σαλάτα. Έτσι θα αυξήσεις τις καύσεις του μεταβολισμού σου και θα αποτοξινωθείς.

Τελείωνε με το fast food:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ότι βρωμιά έφαγες, έφαγες. Τώρα θα πρέπει να σταματήσεις να τρως από έξω και να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να αποτοξινωθεί και να κάψει το περιττό λίπος.

Κόψε τις ταβέρνες:

Προσπάθησε να οργανώσεις την διατροφή σου έτσι ώστε να μην χρειάζεται να γευματίζεις έξω συχνά. Έτσι θα σώσεις και πολλά χρήματα.

Μάθε να ακούς το σώμα σου:

Αν δεν πεινάς πραγματικά μην υποκύπτεις στις λιγούρες σου. Επίσης, αν νιώσεις ότι έχεις χορτάσει μην φας παραπάνω ή αν δεις ότι πεινάς φάε περισσότερη σαλάτα και φρούτα.

Μείωσε τη ζάχαρη:

Όσο λιγότερη ζάχαρη καταναλώνεις τόσο πιο γρήγορα θα χάσεις κιλά.

Μην ξεχνάς το πρωινό:

Μάθε επιτέλους να τρως κάθε μέρα πρωινό και μάλιστα υγιεινό και θα δεις πόσο θα αλλάξει η όρεξη σου για φαγητό μέσα στη μέρα, αλλά και το πόση περισσότερη ενέργεια θα έχεις από το πρωί.

Μάθε να λες όχι:

Η πειθαρχία είναι ένας βασικός παράγοντας για να χάσεις κιλά. Δεν χρειάζεται να λες ναι σε ότι του προσφέρουν για να φας ή στις προτάσεις για φαγητό έξω. Κάνε το δικό σου πρόγραμμα για να πετύχεις τον στόχο σου.

Βρες υποστήριξη:

Είναι πολύ σημαντικό το να στηρίζουν οι γύρω σου την προσπάθεια σου και να σου θυμίζουν τον στόχο σου.

Παρατήρησε τους ανθρώπους γύρω σου:

Παρατήρησε εκείνους που ζουν υγιεινά και εκείνους που ζουν ανθυγιεινά και σύγκρινε τους. Θα δεις ότι το αποτέλεσμα αυτό θα αποτελέσει ένα πολύ καλό κίνητρο για εσένα.

Μην ξεχνάς ότι για τις μεγαλύτερες αλλαγές απαιτούνται τα μικρά και σταθερά βήματα. Όσο και αν δυσκολεύεσαι μην το βάλεις κάτω. Μείνε προσηλωμένη στον στόχο σου και φέτος θα λάμψεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
12 / position1: 321 / position2: 748
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb