ΟΜΟΡΦΙΑ

Πως να κάνεις αυξητική χειλιών μόνη σου!

Βήμα βήμα ο τρόπος που θα κάνει τα χείλη σου ακαταμάχητα

Πως να κάνεις αυξητική χειλιών μόνη σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μεγάλα χείλη είναι στη μόδα και αυτό το γνωρίζουν όλες οι κυρίες! Διάσημες και μη σπεύδουν να κάνουν αυξητική χειλιών, ώστε να αποκτήσουν το ζουμερό στόμα που τόσο επιθυμούν. Εσύ όμως μπορείς να κάνεις μόνη σου εύκολα και γρήγορα μια ανώδυνη και φυσική αυξητική χειλιών, απλώς ακολουθούντως κάποια απλά βήματα.

Μάθε τα όλα παρακάτω!

Κάνε απολέπιση: Τρίψε τα χείλη σου με μια οδοντόβουρτσα για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να πάρουν ένα όμορφο ροζ χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρησιμοποίησε plumping balm: Θα το βρεις σε καταστήματα με καλλυντικά και βοηθάει στο να αποκτήσουν περισσότερο όγκο τα χείλη σου.

Άπλωσε λίγο κονσίλερ περιμετρικά και λίγο έξω από τα χείλη: Κάνε το ίδιο και σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου, ώστε να αποκτήσεις περισσότερο χώρο για βάψιμο.

Βάλε μολύβι στο περίγραμμα των χειλιών σου: Και ελάχιστα λίγο πιο έξω και έπειτα γέμισε τα χείλη σου με το κραγιόν που θέλεις.

Απέφυγε τις σκούρες αποχρώσεις στα κραγιόν: Επιπλέον προσπάθησε να βάψεις τα χείλη σου με δύο διαφορετικά nude χρώματα. Επίλεξε πιο ανοιχτόχρωμο τόνο για τη μέση και πιο σκούρο nude κραγιόν για τις άκρες.

L&L tip: Βάλε lipgloss στη μέση των χειλιών σου, για να προσθέσεις περισσότερο βάθος και λάμψη στα χείλη σου και να τα κάνεις να δείχνουν μεγαλύτερα.

H διάσημη You Tuber Maria Gomez, σου δείχνει τον τέλειο τρόπο για να μεγαλώσεις τα χείλη σου φυσικά χωρίς να πρέπει να καταφύγεις σε πλαστικούς και περίεργες επεμβάσεις.

Δες στο βίντεο της πως το κάνει η ίδια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 343 / position2: 507
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb