ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το αγαπημένο πρωινό της Khloe Kardashian που την βοήθησε να χάσει 20 κιλά

Μάθε ποια είναι η απολαυστική συνήθεια που την έκανε κορμάρα

Το αγαπημένο πρωινό της Khloe Kardashian που την βοήθησε να χάσει 20 κιλά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η ψηλή της οικογένειας και η πιο juicy, με ένα κορμί κόλαση που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν. Η αλήθεια είναι όμως ότι η Khloe είχε αρκετές αυξομειώσεις στο βάρος της, ενώ και κατά την εγκυμοσύνη της το βάρος της αυξήθηκε. Παρόλα αυτά, η ίδια μετά την γέννηση του παιδιού της κατάφερε να επαναφέρει το σώμα της στα ιδανικά του κιλά και να δείχνει πιο σeξι από πριν.

Και μιας και η ίδια έχει την συνήθεια να μοιράζεται τις αγαπημένες της διατροφικές συνήθειες μέσα από τα social media με τους θαυμαστές της, εννοείται ότι μίλησε και για το γεύμα που θεωρεί πολύ βασικό για την διατροφή της και το οποίο την βοήθησε να χάσει 20 ολόκληρα κιλά και να γίνει η κορμάρα που ήταν.

Ο λόγος για το πρωινό, το οποίο σύμφωνα με την Khloe είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, καθώς της χαρίζει όλη την ενέργεια που χρειάζεται για τις πρωινές της δραστηριότητες. Όλοι οι διατροφολόγοι συμφωνούν ότι το γεύμα αυτό σαφώς και πρέπει να γεμίζει τον οργανισμό με ενέργεια, χωρίς όμως να τον φορτώνει με περιττές θερμίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι περιέχει όμως ο δίσκος της Khloe τα πρωινά; Η ίδια αναφέρει ότι κάθε φορά που ξυπνάει τρώει ένα τοστ με μπανάνα και βούτυρο αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη και ένα μπολ με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών με φρούτα. Μάλιστα, τα φρούτα που επιλέγει έχουν κατά κύριο λόγο αντιοξειδωτικές ιδιότητες, όπως η φράουλα, τα σμέουρα και τα μούρα, ενώ τονίζει ότι πρέπει να αποφεύγεις τα επιδόρπια γιαουρτιού με γεύσεις φρούτων, καθώς περιέχουν πολλή ζάχαρη. 

Και μιας και η Khloe αποτελεί το ζωντανό αποτέλεσμα της δίαιτας της, θα συμφωνήσεις ότι αξίζει μια δοκιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 407 / position2: 1060
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb