MAKEUP

Τα απόλυτα tips για τη μέγιστη διάρκεια του foundation στο πρόσωπο σου

Για να δείχνεις πάντα όμορφη και περιποιημένη

Τα απόλυτα tips για τη μέγιστη διάρκεια του foundation στο πρόσωπο σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια γυναίκα δεν θέλει να διατηρείται το μακιγιάζ της όσο περισσότερο γίνεται μέσα στην ημέρα της, ειδικά όταν λείπει τις περισσότερες ώρες από το σπίτι της; Δυστυχώς όμως επειδή τα υλικά που χρησιμοποιεί για αυτό και εφαρμόζονται πάνω στο πρόσωπο της φεύγουν σίγα σιγά, όσο οι ώρες παίρνουν, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το να χαλάει το βάψιμο της και να πρέπει να το φρεσκάρει όσο πιο συχνά μπορεί.

Επειδή όμως όλη αυτή η διαδικασία είναι κάπως βαρετή και κουραστική και πιθανότατα ελάχιστες γυναίκες να έχουν ελεύθερο χρόνο τόσες φορές μέσα στην ημέρα τους για να το κάνουν, εμείς σου παρουσιάζουμε 3 κόλπα που θα κάνουν το foundation να μείνει όσο περισσότερο γίνεται στο δέρμα σου.

Διάβασε τα παρακάτω προσεκτικά!

  • Ανακάτεψε το foundation με setting spray:

Πρόκειται για το spray που βοηθά να διατηρηθεί σταθερό το μακιγιάζ σου. Πάρε λοιπόν μια μικρή ποσότητα foundation και ανακάτεψε την με λίγο από αυτό το spray και έπειτα άπλωσε το κανονικά στο πρόσωπο σου. Εναλλακτικά, μπορείς αντί για primer να βάλεις setting spray στο πρόσωπο σου.

  • Βάλε διάφανη πούδρα πριν το foundation:

Πριν απλώσεις το foundation λοιπόν στο πρόσωπο σου, βάλε λίγη διάφανη πούδρα η οποία όχι μόνο θα το κάνει να διατηρηθεί περισσότερο στο δέρμα, αλλά θα σε διευκολύνει πολύ και στο άπλωμα του.

  • Αν χρησιμοποιείς beauty blender ψέκασε το με setting spray:

Πριν απλώσεις το foundation στο πρόσωπο σου, ψέκασε το beauty blender με αυτό το υλικό και μετά βάψου κανονικά.

Και επειδή η κάθε μια έχει τον δικό της τύπο δέρματος και χρησιμοποιεί διαφορετικά καλλυντικά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το να δοκιμάσεις όλους τους παραπάνω τρόπους για να δεις ποιος ταιριάζει σε εσένα και την επιδερμίδα σου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 426 / position2: 1913
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb