ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι πρέπει να κάνεις αν... δεν σου απαντάει στα μηνύματα!

4 κανόνες που είναι καλό να ακολουθείς σε αυτήν την περίπτωση
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τι πρέπει να κάνεις αν... δεν σου απαντάει στα μηνύματα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να στέλνεις μηνύματα σε κάποιον και να μην σου απαντάει, ενώ εσύ βλέπεις ότι τα έχει διαβάσει. Και σίγουρα θα θυμώνεις και θα θέλεις να μιλήσεις άσχημα ή να ζητήσεις εξηγήσεις, όμως σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις τίποτα από τα δυο.

Υπάρχουν όμως 4 κανόνες που καλό θα ήταν να ακολουθήσεις σε αυτήν την περίπτωση, κυρίως για να μην τρελαίνεσαι εσύ, αλλά και για να μη δίνεις τις λάθος εντυπώσεις στους άλλους, ειδικά αν δεν σε ξέρουν.

Μην πανικοβάλλεσαι!

Μην αρχίσεις να πιστεύεις κατευθείαν ότι δεν τον ενδιαφέρεις πια ή ότι βρήκε άλλη ή ότι δεν θα σου μιλήσει ξανά ποτέ. Μπορεί πολύ απλά να τον πήρε ο ύπνος, να έκλεισε το κινητό του, να τρέχει με δουλειές και προσωπικά ζητήματα που μπορεί να μην γνωρίζεις. Ό,τι και να έχει γίνει πάντως το να βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα δεν θα σε οδηγήσει κάπου.

Μην πάρεις καμιά πρωτοβουλία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να θέλεις να του στείλεις και να μάθεις τι συμβαίνει κλπ, όμως οι βεβιασμένες κινήσεις μόνο κακό θα προξενήσουν και αυτό είναι κάτι που μπορούν να σου επιβεβαιώσουν πάρα πολλές γυναίκες. Απλώς κάνε λίγη υπομονή, ασχολήσου με άλλα διάφορα και περίμενε να δεις τι θα γίνει. Αργά ή γρήγορα όλα θα φανερωθούν.

Δώσε δυο μέρες περιθώριο

Αν δεν του έχεις στείλει ξανά, μπορείς να κάνεις την κίνηση σου. Αν πάλι του έχεις στείλει, καλό θα είναι να επανεξετάσεις το μήνυμα σου και αν δεν δείχνει ότι έχεις τρελαθεί μαζί του ή γενικά, τότε μπορείς να του στείλεις ξανά, στην ίδια χαλαρή συχνότητα.

Συνέχισε τη ζωή σου

Μέχρι να σου στείλει ή να του στείλεις ή να μιλήσετε γενικά, εσύ συνέχισε να κάνεις τη ζωή σου όπως και πριν. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις την καθημερινότητα σου για έναν τύπο, που στην τελική μπορεί και να μην προχωρήσει το μεταξύ σας. Εσύ συνέχισε να ασχολείσαι με αυτά που σου αρέσουν, βγες, γλέντα και αν γνωρίσεις και άλλον κόσμο ακόμα καλύτερα. Δεν πρόκειται να έρθει το τέλος του κόσμου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 302 / position2: 960
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb