FITNESS

Έτσι θα κάψεις 500 θερμίδες σε μόλις 45 λεπτά!

Η δυναμική προπόνηση που θα σε βοηθήσει να κάψεις το περιττό λίπος
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Έτσι θα κάψεις 500 θερμίδες σε μόλις 45 λεπτά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι θα έλεγες να ακολουθούσες ένα πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα 45λεπτης άσκησης, το οποίο θα σε βοηθούσε να κάψεις 500 θερμίδες; Όσο και απίστευτη και αν σου ακούγεται αυτή η πρόταση, είναι πέρα για πέρα αληθινή και εμείς θα σου δείξουμε το πως μπορείς να την εφαρμόσεις.

Η personal trainer των Pink και Alicia Keys, Jeanette Jenkins σου δείχνει το τέλειο πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο διαρκεί λιγότερο από μια ώρα, σου δίνει ενέργεια για την υπόλοιπη μέρα σου και σου εξασφαλίζει το αδυνάτισμα, αρκεί φυσικά να το ακολουθήσεις κατά γράμμα και να προσέξεις επίσης τη διατροφή σου.

Το δημοφιλές βίντεο που κυκλοφορεί το Youtube, όχι μόνο θα σε κάνει να χάσεις κιλά, αλλά και πόντους και μπορείς να το δοκιμάσεις αν θέλεις να δεις το σώμα σου να αλλάζει σταδιακά. Επίσης, όσον αφορά τους πόντους, είναι αυτό που πρέπει να κοιτάς, αφού μπορεί να μη βλέπεις διαφορά στα νούμερα της ζυγαριάς, αλλά αν έχεις χάσει πόντους θα πέσεις νούμερα στα ρούχα σου και θα δεις το σώμα σου να μαζεύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αν όλα τα παραπάνω δεν σε έχουν ψήσει μέχρι στιγμής, τότε μάθε πως το εν λόγω βίντεο, το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 6.500.000 χρήστες, οι οποίοι έχουν αφήσει θετικότατα σχόλια.

Παρακολούθησε το εδώ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 300 / position2: 1052
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb