E-Daily

Τι τρώνε οι αδύνατες γυναίκες; Ας τις αντιγράψουμε...

Γιατί η λεπτή σιλουέτα δεν θέλει τρόπο, αλλά κόπο



Δημοσίευση 14/3/2018 | 18:14

Η λεπτή σιλουέτα είναι κάτι που πολλές γυναίκες επιθυμούν, όμως δε μπορούν να διατηρήσουν και πάντα αναρωτιούνται για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Η απάντηση είναι πολύ απλή, καθώς πρόκειται ξεκάθαρα περί συνήθειας.

Όπως και σε πολλά άλλα στη ζωή, έτσι και εδώ, το να μένεις αδύνατη, δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο, αφού οι λεπτές γυναίκες ακολουθούν μια συγκεκριμένη διατροφική καθημερινότητα, την οποία αν υιοθετήσεις και εσύ, θα μπορέσεις να μείνεις στα κιλά που θέλεις.

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν

πεινάσουν μαγειρεύουν

Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες που προσέχουν τη γραμμή τους, δεν τρώνε από έξω όλη μέρα, αλλά ετοιμάζουν το ταπεράκι με το μεσημεριανό τους και επιλέγουν τα σνακ από το σπίτι τους. Επομένως, όταν έρχεται η ώρα να φάνε, επιλέγουν υγιεινά τρόφιμα και με λίγες θερμίδες.

Όχι στις μεγάλες μερίδες

Αυτό με το μικρό πιάτο και το φαγητό, προσπάθησε το, μιας και όντως έχει αποτέλεσμα. Σταμάτα να τρως από παραγεμισμένα, τεράστια πιάτα και φάε μια κανονική μερίδα. Εννοείται πως αν συνεχίσεις να πεινάς, θα φας παραπάνω, όμως ξεκίνα να το κάνεις πιο συνειδητά.

Μαγείρεψε το γεύματα σου με υγιεινό

τρόπο

Πρέπει να σταματήσεις να έχεις κατά νου, ότι το υγιεινό φαγητό είναι άνοστο. Οι άνθρωποι που έχουν σταθερό βάρος, μαγειρεύουν το φαγητό τους με υγιεινές εναλλακτικές, ψάχνουν τρόφιμα και συστατικά που είναι εύγεστα, αλλά δεν έχουν πολλά λιπαρά και πάνω από όλα απολαμβάνουν αυτό που τρώνε.

Πες ναι στον πειρασμό

Δε σημαίνει ότι από εκεί που έτρωγες τις ένοχες λιχουδιές σου, ξαφνικά θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Εννοείται πως θα κάνεις και τις παρασπονδίες σου και θα φας και λιπαρά, όμως ενσωμάτωσε τα σε μια υγιεινή διατροφή και απέφυγε τις υπερβολές. Έτσι ούτε βάρος θα πάρεις, ούτε θα στερηθείς τις αγαπημένες σου τροφές.