SKIN CARE

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το μυστικό της για τέλεια επιδερμίδα

Ποιο πιστεύεις ότι είναι;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το μυστικό της για τέλεια επιδερμίδα
@dutchesss_

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις διάσημες που έχουν ένα λαμπερό πρόσωπο και αγαπούν πάρα πολύ το skincare. Τι κάνει για να το διατηρήσει; Το tip της είναι πάρα πολύ απλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μυστικό της Δούκισσας Νομικού για τέλεια επιδερμίδα

Αυτήν την εβδομάδα, βρεθήκαμε στο Skin Lab της L’oreal. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να λύσουμε τις απορίες μας σχετικά με το skincare, τις ρουτίνες και τα συστατικά. Η Δούκισσα Νομικού, παρουσίασε το event και μίλησε για τα μυστικά της. Η επιδερμίδα της είναι λαμπερή και όπως μας είπε, όλες οι followers τη ρωτούν συχνά τι κάνει γι΄αυτό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Το μυστικό της είναι ο,τι πιο απλό μπορείς να φανταστείς. Το νούμερο ένα στη ρουτίνα της είναι ο πολύ καλός καθαρισμός της επιδερμίδας. Ο,τι κι αν γίνει, φροντίζει να ξεβάφεται πάντα. Δηλαδή, ακόμα κι αν επιστρέφει αργά, νυστάζει, ή βαριέται, καθαρίζει προσεκτικά το πρόσωπό της και δεν αφήνει ρύπους και μακιγιάζ πριν πάει για ύπνο.

Επίσης, πάντα συμβουλεύεται δερματολόγο και επιλέγει τα προϊόντα που της ταιριάζουν. Όπως μας είπε, αγαπά το υαλουρονικό οξύ και έχει βάλει στη ρουτίνα της τη βιταμίνη C, ενώ ποτέ δεν ξεχνά να βάλει αντηλιακό το πρωί πριν φύγει από το σπίτι. 

Όλα αυτά, δεν είναι πράγματα που δεν τα γνωρίζεις, αλλά μπορεί να τύχει να τα ξεχάσεις ή να τα αμελήσεις. Ξεκίνα από σήμερα να καθαρίζεις καλά το πρόσωπό σου και θα δεις τη διαφορά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb