BED TALK

Τι είναι τα αυγά Yoni και πόσο αποτελεσματικά είναι τελικά;

Το νέο trend που υπόσχεται να κάνει θαύματα με την ευαίσθητη περιοχή σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τι είναι τα αυγά Yoni και πόσο αποτελεσματικά είναι τελικά;
Photo via annathea.org

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια νέα τάση στα εpωτικά βοηθήματα φαίνεται ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των γυναικών το τελευταίο διάστημα, καθώς εκτός από ευχαρίστηση μπορεί να συμβάλλει στην ενδυνάμωση της κολπικής περιοχής.

Ο λόγος για τα κολπικά αυγά Yoni, των οποίων η ιστορία λέγεται ότι έχει ρίζες στην Αρχαία Κίνα. Πρόκειται για λείες πέτρες με ωοειδές σχήμα, οι οποίες τοποθετούνται όπως τα ταμπόν και τα υπόθετα, με σκοπό μια γυναίκα να κάνει ασκήσεις Kegel. Τα συγκεκριμένα προϊόντα έγιναν αρχικά διάσημα μέσα από το Goop, το site της Gwyneth Paltrow και ξεκίνησαν να πωλούνται το 2017.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Y O N I ‘ T E M P L E (@yoni.temple)

Το υλικό που είναι κατασκευασμένα αυτά τα αυγά, θεωρείται ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες και μάλιστα ανάλογα από την πέτρα που είναι φταιγμένα, έχουν και τις αντίστοιχες χρήσεις.

Επειδή όμως για τα Yoni επικοινωνήθηκε ότι αποτελούν αρχαία εξωτικά μυστικά της Άπω Ανατολής, καλό θα ήταν αυτό να το διασταυρώσουμε, για να δούμε εάν αληθεύει, ή αν πρόκειται απλώς για ένα ψέμα που χρησιμοποιείται για λόγους μάρκετινγκ, κάνοντας το προϊόν πιο ελκυστικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yoni eggs | Crystal wands (@the.sensual.healer)

Βέβαια, όσον αφορά την αρχαία τους προέλευση, η διάσημη γυναικολόγος Jen Gunter και η συνεργάτιδα της και αρχαιολόγος Sarah Parchak, ανέφεραν σε άρθρο τους ότι η ιδέα των αυγών Yoni δεν αναφέρεται σε κανένα ιστορικό αρχείο της Κίνας, καθώς οι ίδιες μελέτησαν 5000 αποδεικτικά στοιχεία ώστε να διασταυρώσουν την αλήθεια.

Το όνομα τους πάντως, έχει της ρίζες του στα Σανσκριτικά, με την σύγχρονη ετυμολογία της να σημαίνει "aιδοίο". Εκτός από μπάλα Kegel, τα αυγά Yoni υπόσχονται ότι πέραν από τις άλλες θεραπευτικές τους ιδιότητες, μπορούν να κάνουν πιο στενό τον κόλπο σου και να βελτιώσουν την σeξουαλικότητα σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamile Nascimento (@yoni.genuina)

Μπορείς να βρεις τα συγκεκριμένα προϊόντα σε διάφορα sεx shop και να δοκιμάσεις να τα χρησιμοποιήσεις αν έχεις την περιέργεια για να δεις αν όντως δυναμώνουν τους μυς της ευαίσθητης περιοχής σου. Πάντως φαίνεται ότι είναι στην μόδα και ότι πολλές είναι οι γυναίκες που τα προτιμούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨Mineral Fox✨ (@mineralfoxgems)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 2680 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb