LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι ταινίες της εβδομάδας 21/12 ‑ 27/12

Όλα τα λεφτά του κόσμου - The Florida Project - Τζάνγκο, ο Βασιλιάς του Σουίνγκ - Τζαμάικα - Φερδινάνδος - Ο Στόχος - The Bachelor 2 - Dede

Δημοσίευση 21/12/2017 | 14:57

Οι ταινίες της εβδομάδας 21/12 ‑ 27/12
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 21/12/2017 έως 27/12/2017
ΔΕΚ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Όλα τα λεφτά του κόσμου / All the Money in the World 

του Ρίντλεϊ Σκοτ. Με τους Μισέλ Γουίλιαμς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρομέν Ντουρίς. 

Δραματικό θρίλερ 2017, ΗΠΑ 133'

Η μαφία της Καναβρίας στην Ιταλία, η Ντραγκέτα, καταστρώνει ένα τεράστιο σχέδιο απαγωγής, στα ‘70s. Πρόκειται για την ιστορία της συστηματικής άρνησης ενός από τους πλουσιότερους άνδρες της υφηλίου, Ζαν Πολ Γκετί, να πληρώσει λύτρα στους απαγωγείς του νεαρού εγγονού του.

The Florida Project 

του Σον Μπέικερ. Με τους Γουίλεμ Νταφό, Μπρούκλιν Πρινς, Μπρία Βινάιτε, Βαλέρια Κότο.

Δραματική κομεντί 2017, ΗΠΑ 109'

Η εξάχρονη Μούνεϊ ζει με την ζωηρή επαναστάτρια μητέρα της σε ένα πολύχρωμο μοτέλ στα περίχωρα του Ορλάντο και περνά το καλοκαίρι της κάνοντας διάφορες αταξίες με τα σκληρά παιδιά της γειτονιάς. Όταν η μητέρα της μπαίνει στην πορνεία για να πληρώσει το ενοίκιο, η ζωή των δύο γυναικών θα αλλάξει δραματικά.

Τζάνγκο, ο Βασιλιάς του Σουίνγκ / Django

του Ετιέν Κομάρ. Με τους Ρεντά Κατέμπ, Σεσίλ ντε Φρανς.

Βιογραφία 2017, Γαλλία 117'

Η ζωή του τζαζ κιθαρίστα Τζάνγκο Ρέινχαρντ στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του παραγωγού Ετιέν Κομάρ. Την στιγμή που οι τσιγγάνοι της Ευρώπης καταδιώκονται από τους Ναζί, ο τσιγγάνος σουίνγκ κιθαρίστας Τζάνγκο Ράινχαρτ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του στο Παρίσι του 1943. Όταν η Γερμανική προπαγάνδα του ζητάει να πάει στο Βερολίνο για συναυλίες, συναισθάνεται τον κίνδυνο και αποφασίζει να διαφύγει στην Ελβετία μαζί με τη σύζυγό και τη μητέρα του, με τη βοήθεια της Γαλλίδας φίλης του Λουίζ ντε Κλερκ. Αλλά η απόδραση τους είναι πιο πολύπλοκη απ’ ότι περίμενε.

Τζαμάικα

του Αντρέα Μορφονιού. Με τους  Σπύρο Παπαδόπουλο, Φάνη Μουρατίδη, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μελέτη Ηλία, Νίκο Παντελίδη, Μαίρη Ευαγγέλου, Ίρις Πανταζάρα, Παύλο Ορκόπουλο, Νίκο Ορφανό.

Κομεντί 2017, Ελλάδα 100'

Δύο αδέλφια, ένας οδηγός ταξί και ένας διάσημος τηλεπαρουσιαστής, που μεγάλωσαν δεμένοι και με κοινά όνειρα, ζουν πια αποξενωμένοι λόγω μιας ασήμαντης παρεξήγησης. Ένα συνταρακτικό γεγονός όμως θα γίνει αφορμή για να αναθερμανθεί η σχέση τους.

Φερδινάνδος / Ferdinand

του Κάρλος Σαλντάνα. Με τις φωνές των Μάριου Αθανασίου, Αντρια Ράπτη, Αφροδίτη Αντονάκη, Φοίβου Ριμένα.

Animation 2017, ΗΠΑ 90'

To «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένεια του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στην μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δε μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατα του. 

Ο Στόχος / The Man with the Iron Heart

του Σεντρίκ Χιμένεθ. Με τους Τζέισον Κλαρκ, Ρόζαμουντ Πάικ, Τζακ Ο’ Κόνελ, Τζακ Ρέινορ, Μία Γουασικόφσκα.

Πολεμική 2017, Βέλγιο - Γαλλία 120'

Η απόπειρα δολοφονίας του ναζί «Χασάπη της Πράγας» Ράινχαρντ Χέιντριχ. Στο αποκορύφωμα του τρίτου Ράιχ, δύο νεαροί στρατιώτες, ο Γιόζεφ Γκάμπσικ και ο Γιάν Κούμπις, έχουν ως αποστολή να φέρουν εις πέρας την επιχείρηση «ανθρωποειδές», δηλαδή τη δολοφονία του αδίστακτου ναζί Ράινχαρντ Χάιντριχ, επικεφαλής των SS, της Γκεστάπο και πρωτοστάτη της «τελικής λύσης».

The Bachelor 2 (από 25/12)

του Γιάννη Παπαδάκου. Με τους Δημήτρη Πιατά, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Νίκο Βουρλιώτη, Θανάση Βισκαδουράκη, Δημήτρη Τζουμάκη, Βασιλική Τρουφάκου, Τόνι Σφήνο, Άννα Κουρή, Γιώργο Μαυρίδη, Λευτέρη Ζαμπετάκη, Νίνο Ξυπολιτά, Μελέτη Ηλία

Κωμωδία 2017, Ελλάδα 111'

Μία από τις εμπορικότερες Ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν επιστρέφει!

Ένας φίλος από τα παλιά ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.
Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Dede

της Μαριάμ Κατσβάνι. Με τους Natia Vibliani, George Babluani, Girshel Chelidze, Nukri Khatchvani, Spartak Parjiani, Sofia Charkviani, Mose Khatchvani.

Κοινωνικό Δραμα 2017, Γεωργία 96'

Σε ένα απομακρυσμένο ορεινό χωριό του Καυκάσου, η νεαρή Ντίνα έρχεται αντιμέτωπη με τις αυστηρές παραδόσεις και αρχές του τόπου της, όταν ο Ντέιβιντ, ο νεαρός που διάλεξε ο παππούς της για σύζυγό της, επιστρέφει από τον πόλεμο φέρνοντας μαζί του έναν συστρατιώτη του, τον οποίο η Ντίνα ερωτεύεται.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ Χτες
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ Χτες
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ Προχτές
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!