LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι ταινίες της εβδομάδας 2/11 ‑ 8/11

Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού - Success Story - Σημαδεμένες Καρδιές - Thor: Ragnarok - Τι Συνέβη στη Δευτέρα - Νάνος στο Σπίτι - Ελεγεία Υπανάπτυξης - Ο Μεγάλος Περίπατος της Άλκης

Δημοσίευση 2/11/2017 | 14:15

Οι ταινίες της εβδομάδας 2/11 ‑ 8/11
Ημερομηνίες: από 2/11/2017 έως 8/11/2017
ΝΟE 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930


Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού / The Killing of a Sacred Deer

του Γιώργου Λάνθιμου. Με τους Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν, Μπάρι Κέγκαν, Ράφι Κάσιντι, Σάνι Σούλζικ, Αλίσια Σίλβερστοουν.

Δραματική 2017, Ιρλανδία - ΗΠΑ - Ην. Βασίλειο 121'

Ο Γιώργος Λάνθιμος εμπνέεται από τον Ευριπίδη και κερδίζει το βραβείο σεναρίου στις Κάνες. Ο Στίβεν είναι ένας ευκατάστατος καρδιοχειρουργός που ζει ευτυχισμένος με τη σύζυγό του Άννα, μία καταξιωμένη οφθαλμίατρο και τα δύο τους παιδιά, την έφηβη Κιμ και τον δωδεκάχρονο Μπομπ. Η φιλική του σχέση με τον Μάρτιν όμως, ένα δεκαεξάχρονο ορφανό από πατέρα αγόρι που εισβάλλει μεθοδικά στη ζωή του, φέρνει απρόβλεπτες και τελικά τραγικές συνέπειες.

Success Story

του Νίκου Περάκη. Με τους Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Φιόνα Γεωργιάδη, Πάνος Μουζουράκης, Τόνια Σωτηροπούλου Τζένη Θεωνά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Βάσω Καβαλιεράτου, Αννίτα Κούλη, Ανδρέας Κωνσταντίνου Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ηλίας Βαλάσης, Πάνος Κρανιδιώτης, Γιάννης Κοκιασμένος.

Κωμωδία 2017, Ελλάδα 90'

O Παναγής Πάνδωρας, ένας εύπορος ψυχίατρος και γιος μεγαλοεκδότη ερωτεύεται και παντρεύεται την άνεργη μα φιλόδοξη ηθοποιό Τζορτζίνα. Όταν εκείνος αποφασίζει να στραφεί στην πολιτική, οι αντιθέσεις με τη σύζυγό του έρχονται στην επιφάνεια και η άλλοτε γεμάτη πάθος και θαυμασμό σχέση τους μετατρέπεται σε σχέση ανταγωνισμού κι εκδίκησης.

Σημαδεμένες Καρδιές / Scared Hearts

του Ράντου Ζούντε. Με τους Λουσιάν Ρους, Ιβάνα Μλαντένοβιτς, Ιλίνκα Χαρνούτ, Σερμπάν Πάβλου.

Δραματική 2017, Ρουμανία - Γερμανία 141'

Στο ταραγμένο διάστημα του μεσοπολέμου, ο νεαρός συγγραφέας Εμανουέλ βρίσκεται για θεραπεία στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Εκεί, διαβάζει, γράφει, καπνίζει, πίνει και φλερτάρει. Καθώς εξοικειώνεται με τη μελαγχολία της νέας ζωής του, ο Εμανουέλ ανακαλύπτει ότι υπάρχει ακόμα μια ζωή που πρέπει να ζήσει στο έπακρο.

Thor: Ragnarok

του Τάικα Γουατίτι. Με τους Κρις Χέμσγουορθ, Τομ Χίντλστον, Κέιτ Μπλάνσετ, Ιντρις Ελμπα, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τέσα Τόμσον, Καρλ Ούρμπαν, Μαρκ Ράφαλο, Αντονι Χόπκινς.

Περιπέτεια 2017, ΗΠΑ 130'

O σκανδιναβός θεός των κεραυνών Θορ που βρίσκεται φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς το πανίσχυρο σφυρί του, αποφασίζει να φτιάξει μια υπερ-ομάδα ώστε να σώσει τον πλανήτη Άσγκαρντ από το Ράγκναρον, το μοχθηρό σχέδιο της αδίστακτης θεάς του θανάτου Ίλα.

Τι Συνέβη στη Δευτέρα / What Happened to Monday

του Τόμι Βίρκολα. Με τους  Νούμι Ραπάς, Γκλεν Κλόουζ. Γουίλεμ Νταφό, Μαρουάν Κενζάρι, Κρίστιαν Ρούμπεκ, Πολ Σβέρε Χάγκεν.

Επιστημονικής φαντασίας 2017, ΗΠΑ - Ην. Βασίλειο - Γαλλία - Βέλγιο 123'

Στο μακρινό 2073, επτά πανομοιότυπες αδελφές ζουν μία κρυφή ζωή, διαρκώς καταζητούμενες από το Τμήμα Κατανομής Παιδιών, το οποίο εξαιτίας του υπερπληθυσμού απαγορεύει στις οικογένειες να αποκτούν πάνω από ένα παιδί. Καθεμία τους έχει το όνομα μιας ημέρας της εβδομάδας, όλες όμως βγαίνουν στον έξω κόσμο μια φορά την εβδομάδα χρησιμοποιώντας την κοινή τους ταυτότητα. Όλα κυλάνε κανονικά, μέχρι που μία μέρα, η Δευτέρα δεν επιστρέφει σπίτι...

Νάνος στο Σπίτι / Gnome Alone

των Πίτερ Λεπενιότις, Σέλι Σενόι. Με τις φωνές των Στεφανίας Φιλιάδη, Φοίβου Ριμένα, Βασίλη Μήλιου, Κώστα Δαρλάση, Τζίνης Παπαδοπούλου, Αφροδίτης Αντωνάκης, Φώτη Πετρίδη

Animation 2017, ΗΠΑ 84'

Όταν η Κλόε ανακαλύπτει ότι οι διακοσμητικοί νάνοι που έχει στον κήπο της δεν είναι αυτό που δείχνουν, πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την ήρεμη οικογενειακή και σχολική ζωή της ή αν θα ενταχθεί στον πόλεμο ενάντια στους Troggs.

Ελεγεία Υπανάπτυξης 

του Σπύρου Τέσκου και της Κινηματογραφικής Ομάδας Κερατσινίου.

Ντοκιμαντέρ 2017, Ελλάδα 100'

Δεκαοκτώ χρόνια μετά το κλείσιμό του, οι εργαζόμενοι της εταιρείας Λιπασμάτων της Δραπετσώνας επιστρέφουν στον τόπο της εργασίας τους. Αντικρίζοντας τα ερείπια της άλλοτε κραταιής βιομηχανίας, φέρνουν στο μυαλό τους σκληρές και συνάμα ευαίσθητες αναμνήσεις και προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη εκείνη την καταστροφική περίοδο για την βιομηχανία που έσπρωξε χιλιάδες κόσμο στην ανεργία.

Ο Μεγάλος Περίπατος της Άλκης 

της Μαργαρίτας Μαντά.

Ντοκιμαντέρ 2017, Ελλάδα 88'

Ντοκιμαντέρ για την Άλκη Ζέη. Η πολυτάραχη ζωή και το πλούσιο έργο της συγγραφέως μέσα από μαρτυρίες της ίδιας, της αδελφής της Ελένης Κόκκου και των αγαπημένων φίλων και συνοδοιπόρων της, του σκηνοθέτη Μάνου Ζαχαρία και του ποιητή Τίτου Πατρίκιου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ Χτες
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ Προχτές
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Προσφορές 09.04.2024
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου