LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Athens Flying Week 2017» 16 & 17 Σεπτεμβρίου στην Τανάγρα

Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, απογειώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Δημοσίευση 5/9/2017 | 18:01

«Athens Flying Week 2017» 16 & 17 Σεπτεμβρίου στην Τανάγρα
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 13/9/2017 έως 18/9/2017
ΣΕΠΤ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ωρα προσέλευσης: 10:36
Διάρκεια: 9 λεπτά

από 5 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Tanagra International Air Show, 2017

Τανάγρα 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2017


Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, απογειώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας κατά τον προσεχή Σεπτέμβριο, κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις της Athens Flying Week 2017 και επαληθεύοντας τον τίτλο του αρτιότερου airshow της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Πιο δυναμικό από ποτέ, το 6ο Athens Flying Week, Tanagra International Air Show 2017, θα είναι πιο λειτουργικό από πέρυσι για τους θεατές, έχοντας ως κύριο στόχο μία καλύτερη εμπειρία για όλους εσάς που ήσαστε μαζί μας και πέρυσι, αλλά και εσάς που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας για πρώτη φορά!

Στο αεροδρόμιο της Τανάγρας θα δοθεί και φέτος η μοναδική δυνατότητα στους θεατές να βιώσουν από απόσταση αναπνοής τις απογειώσεις και προσγειώσεις των δημοφιλέστερων jet και turbo prop αεροσκαφών και να φωτογραφηθούν δίπλα στα αεροσκάφη, μαζί με τους δεινότερους πιλότους των μαχητικών αλλά και τους παγκοσμίου φήμης πιλότους-ακροβάτες στην μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων χρόνων.

Ο χώρος του show μεταφέρεται σε πιο φιλικό σημείο του αεροδρομίου της ΤΑΝΑΓΡΑΣ από πέρσι, με στόχο την μεγιστοποίηση της απόλαυσης των πτητικών δραστηριοτήτων και την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας για τους θεατές.

Το parking θα βρίσκεται πολύ κοντά (!) στον χώρο των θεατών.

Ακόμα, θα υπάρχουν δύο πλήρως εξοπλισμένα εστιατόρια με χώρους σκίασης για το κοινο, για να γευματίσετε και να δροσιστείτε με την παρέα σας.

Για πρώτη φορά φέτος θα έχουμε και πτήσεις μικρών drones.
Τα μικρά drones, πετώντας με ταχύτητες που φτάνουν τα 150 χλμ/ώρα, ακολουθούν τις οδηγίες του χειριστή τους και εκτελούν τις εναέριες χορογραφίες τους, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε είτε live, ή μέσα από τις γιγαντοοθόνες που θα βρίσκονται παντού, κοντά σας.

Επίσης, θα παρέχονται πληροφορίες για κάθε τύπου αεροπορική εκπαίδευση απο τις αρμόδιες αεροπορικές σχολές, τις Αερολέσχες και την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ). Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιούνται επιδείξεις αερομοντελιστών, πολλά πρωτότυπα happenings, θα υπάρχει εμπορική έκθεση, πολλοί επι πλέον χώροι εστίασης, ευρύχωρα bar και όπως πάντα, ο υποδειγματικός και ασφαλής μας παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους!

Το AFW Tanagra International Air Show 2017, με τους πάνω από 200.000 πιστούς θαυμαστές από όλο τον κόσμο, θα διοργανωθεί στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017.

ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ EVENT

VIP AREA / ZONE D


Χώρος ειδικά διαμορφωμένος για όλους εσάς που θέλετε να κάνετε την εμπειρία της παρακολούθησης του AFW Tanagra International Air Show 2017, πράγματι αξέχαστη!! Είναι ειδικά διαμορφωμένος και ανεπτυγμένος μπροστά στα κάγκελα του διαδρόμου, ώστε να προσφέρει την απόλυτη οπτική πρόσβαση στο θέαμα!

Επιπλέον, επωφεληθείτε από την VIP εξυπηρέτηση που σας παρέχει τα παρακάτω:
- Γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event από ξεχωριστή πύλη εισόδου
- VIP Parking ακριβώς πίσω από το VIP Lounge.


Μέσα από το πλάνο του χώρου μπορείτε να επιλέξετε είτε τους 8θέσιους καναπέδες της πρώτης σειράς, ή οποιαδήποτε θέση, ή θέσεις, από τα τραπέζια των πίσω σειρών! Στο χώρο θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία για την εξυπηρέτησή σας (όπως φαίνεται και στην κάτοψη):

• Bar που θα σας προσφέρουν καφέ φίλτρου, νερό και αναψυκτικά
• WC και για ΑμεΑ
• Προσωπικό που θα δέχεται τις παραγγελίες σας από συγκεκριμένο ? la carte μενού σε περίπτωση που θέλετε να γευματίσετε.

Στο γενικότερο περιβάλλον της VIP AREA έχει προβλεφθεί και η δημιουργία ενός ανοιχτού χώρου με τραπέζια και καρέκλες, με τοπική σκίαση από ομπρέλες, σε περίπτωση που θέλετε να είστε ακόμα πιο κοντά στα αεροπορικά δρώμενα!

Η ειδική σήμανση στο εισιτήριό σας θα σας δίνει τη δυνατότητα να εξέρχεστε και να επιστρέφετε στην περιοχή VIP οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να μπορείτε άνετα να έχετε πρόσβαση σε όλους τους υπόλοιπους χώρους της Athens Flying Week, ήτοι static display, καταστήματα, παιδότοπο κλπ.

Για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση με Β2Β συναντήσεις, υπάρχουν και διατίθενται προς ενοικίαση μετά από συνεννόηση με την Οργανωτική Επιτροπή της Athens Flying Week, ειδικοί χώροι, οι Private Events Areas. Οι χώροι αυτοί μπορούν να διαμορφωθούν και να διακοσμηθούν αναλόγως με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των συναντήσεων σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής στο email: [email protected], 6944500356.

Κόστος αγοράς εισιτηρίου ανά ημέρα για τη VIP Area Σάββατο ή Κυριακή, 16 ή 17/09/2017:

Aριθμημένη θέση σε ροτόντα σε χώρο του VIP: 60€, για παιδιά από 3-12 ετών: €30, για παιδιά από 0-3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 1 ΙΟΥΛΙΟΥ: Αριθμημένη θέση σε ροτόντα σε χώρο του VIP: 50€, για παιδιά από 3-12 ετών: 25€, για παιδιά από 0-3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

8θέσιοι καναπέδες – 1η σειρά: 1.000€ / σετ (πωλούνται μόνο ως σετ)
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία ([email protected], 6944500356) για την αποστολή των 8 προσκλήσεων που είναι απαραίτητες για την είσοδό σας σε περίπτωση αγοράς εισιτηρίου οκταθέσιου καναπέ (1000€).




GRANDSTAND - SPOTTERS AREA VIP / ZONE C


Το full πακέτο της Athens Flying Week για τους aviation spotters φίλους μας!
Με γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event από ξεχωριστή πύλη εισόδου.


Επειδή εσείς μας το ζητήσατε!
Εισιτήριο ειδικά διαμορφωμένο για τους aviation spotters, που θέλουν να ζήσουν όλη την εμπειρία του airshow!

Το ειδικό εισιτήριο σας εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια και πρόσβαση στα παρασκήνια της διοργάνωσης, εκεί που κανείς δεν έχει βρεθεί πέρα από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής.

Ζήστε το event από την πρώτη γραμμή και δείτε πρώτοι ότι συμβαίνει!

Κόστος αγοράς εισιτηρίου:
Μονοήμερο 40€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης
6ήμερο (13/9-18/9) 150€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης

Με την αγορά του εισιτηρίου καλέστε στο 6944500725 για να ενημερωθείτε για την διαδικασία που απαιτείται και να παραλάβετε την διαπίστευση σας, η οποία θα είναι εκείνη που θα σας δώσει πρόσβαση στα παρακάτω:
- Υπερυψωμένη κερκίδα: Σάββατο 16/09 & Κυριακή 17/09 σε ειδική διαμορφωμένη υπερυψωμένη κερκίδα (τύπου γηπέδου) που σας εξασφαλίζει την ιδανική θέση για μοναδικές φωτογραφίες
- Αφίξεις των αεροσκαφών: Τετάρτη 13/09 & Πέμπτη 14/09 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης
- Δοκιμαστικές ακροβατικές πτήσεις αεροσκαφών: Παρασκευή 15/09
- Αναχωρήσεις των αεροσκαφών: Δευτέρα 18/09 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο διάδρομο προσγείωσης/απογείωσης

Κόστος αγοράς εισιτηρίου: 150€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 1 ΙΟΥΛΙΟΥ για Μονοήμερο: 32€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 1 ΙΟΥΛΙΟΥ για 6ήμερο: 120€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης


SEAT & SHADOW VIP 1 & SEAT & SHADOW VIP 2 / ZONE B


Προλάβετε να κλείσετε τα εισιτήριά σας στον αγαπημένο σας χώρο!
Ύστερα από την μεγάλη περσινή του επιτυχία και μετά από δικής σας ζήτηση, σας παρέχουμε και φέτος το εισιτήριο Seat&Shadow!!

Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στεγασμένος κάτω από τέντα, με σκοπό να απολαύσετε ξεκούραστα το μοναδικό θέαμα. Η περιοχή αυτή, σε όλη της την ανάπτυξη θα έχει τραπέζια και καρέκλες χωρισμένα σε δύο ζώνες, ώστε αναπαυτικά να μυηθείτε στα μυστικά της διοργάνωσης.

Επωφεληθείτε επιπλέον, από την VIP εξυπηρέτηση που σας παρέχει τα παρακάτω:
- Γρήγορη πρόσβαση στο χώρο του event από ξεχωριστή πύλη εισόδου
- VIP Parking ακριβώς πίσω από το VIP Lounge


Με το εισιτήριό σας, θα μπορείτε να εξέρχεστε και να επανεισέρχεστε στο χώρο του Seat&Shadow ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση και:

• Στο static display
• Στο χώρο εκθεμάτων
• Στα καταστήματα
• Στα υπαίθρια εστιατόρια και bar
• Στις WC (θα υπάρχουν ειδικές και για ΑμεΑ)
• Στους χώρους των χορηγών, ώστε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους
• Στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο

Θα υπάρχει πλήρης οπτική πρόσβαση στις γιγαντο-οθόνες που θα έχουν στηθεί σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου!
Σε αριθμημένη θέση τραπεζιού στο χώρο Seat&Shadow VIP 1 και Seat&Shadow VIP 2, Σάββατο ή Κυριακή, 16 ή 17/09/2017

Κόστος αγοράς εισιτηρίου ανά ημέρα: 30€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης ενηλίκου, 15€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 1 ΙΟΥΛΙΟΥ: 25€ ανά εισιτήριο αριθμημένης θέσης ενηλίκου, 12€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

Οι θέσεις δεν δίνονται διαδοχικά και στη περίπτωση που επιθυμείτε την αλλαγή τους, μετά την έκδοση των εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της VIVA για την εξυπηρέτησή σας.




PUBLIC AREA/ ZONE A


Mε μοναδικό στόχο την δική σας ευχαρίστηση κατά το διήμερο του event που θα επισκεφτείτε τους χώρους του αεροδρομίου της Τανάγρας, διαμορφώσαμε κατάλληλα για εσάς ένα μεγάλο μέρος του, ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας στο σύνολό τους.

Με το συγκεκριμένο εισιτήριο, θα έχετε πρόσβαση:
• Στο static display
• Στο χώρο εκθεμάτων
• Στα καταστήματα
• Στα υπαίθρια εστιατόρια και bar
• Στις WC (θα υπάρχουν ειδικές και για ΑμεΑ)
• Στους χώρους των χορηγών, ώστε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους
• Στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο

- Δηλαδή ότι ακριβώς χρειάζεται μια οικογένεια να διασκεδάσει σε μια ημερήσια εκδρομή στην Τανάγρα

Σάββατο, 16/09/2017

Γενικής Εισόδου: 10€ ανά εισιτήριο & 5€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 1 ΙΟΥΛΙΟΥ: 8€ ανά εισιτήριο, 4€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

Κυριακή, 17/09/2017

Γενικής Εισόδου: 12€ ανά εισιτήριο ενηλίκου, 6€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 1 ΙΟΥΛΙΟΥ: 10€ ανά εισιτήριο, 5€ για παιδιά από 3-12 ετών, ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά από 0-3 ετών

Για συλλόγους, σχολές και ομάδες και με την προϋπόθεση ότι η άφιξη στην Αεροπορική βάση της Τανάγρας θα γίνεται ταυτόχρονα και με το ίδιο όχημα, θα ισχύσουν ομαδικά εισιτήρια, και για τις 2 ημέρες, όπου στα δέκα (10) εισιτήρια δύο (2) θα δίνονται δωρεάν


Δρομολόγια Πούλμαν «Δουκίσσης Πλακεντίας» - Τανάγρα και Επιστροφή

Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας για την Athens Flying Week μαζί με εισιτήριο πούλμαν για τη μεταφορά σας προς και από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, μόνο με 10€ επιπλέον του εισιτηρίου σας.

Πιο αναλυτικά για το Σάββατο 16 & για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017:
α) από το Σταθμό Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» για το AFW στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας από τις 09:00 έως τις 14:00 με αναχωρήσεις κάθε ώρα
β) από το AFW στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας για το Σταθμό Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» από τις 14:30 έως τις 20:30 με αναχωρήσεις κάθε ώρα

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εξασφαλίσετε τα εισιτήρια σας με μεταφορά μέσω του www.viva.gr και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με την Athens Flying Week στον αριθμό 6944500649 για να δηλώσετε την ώρα άφιξης και αναχώρησης ώστε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο πούλμαν.


ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Greek Beer Festival only craft 2024

Φεστιβάλ 29.03.2024
Σ.Ε.Φ. ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣαπό 05/04 έως 07/046

Φεστιβάλ Τροφίμων & Ποτών «Η Ελλάδα των γεύσεων»

Φεστιβάλ 27.03.2024
ΠΕΙΡΑΙΑΣαπό 27/03 έως 07/04

Το Ιαπωνικό Φεστιβάλ 2024: Το Καλύτερο από Δύο Κόσμους

Φεστιβάλ 26.03.2024
ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥαπό 11/05 έως 12/05

Thessaloniki Street Food Festival 2024

Φεστιβάλ 12.02.2024
ΔΕΘ - HELEXPOαπό 30/05 έως 02/065

Athens #JobFestival 2024

Φεστιβάλ 01.02.2024
ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟαπό 09/02 έως 10/02

Το Veganuary Party έφτασε στην Ελλάδα!

Φεστιβάλ 21.01.2024
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣαπό 27/01 έως 28/01

Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “Think Big”

Φεστιβάλ 04.12.2023
ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 08/12 έως 09/12

7ο Φεστιβάλ WIFT GR

Φεστιβάλ 23.11.2023
ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣαπό 23/11 έως 26/11

21η Έκθεση Κόμικς & Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Comic N’ Play

Φεστιβάλ 22.11.2023
απόΘΗΚΗ Γαπό 08/12 έως 10/12