LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

To πρόγραμμα του Thessaloniki Pride

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Δείτε το!

Δημοσίευση 14/6/2017 | 13:14

To πρόγραμμα του Thessaloniki Pride

Μια πληθώρα καλλιτεχνών ενώνουν και φέτος τις φωνές και το μουσικό τους ταλέντο, για να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά το σύνθημα του 6ου Thessaloniki Pride “EΛΑ OΠΩΣ ΕIΣΑΙ”. Το φεστιβάλ ανοίγουν την Τέταρτη, 14 Ιουνίου, οι DJs Soul Food στο υπαίθριο πάρτι στη Ζεύξιδος.

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στο καθιερωμένο πια street party της πλατείας Χρηματιστηρίου θα βρίσκονται στα decκs οι αγαπημένοι μας DJs Baltaszar, St-Gallen, DJ NK, Milly και V-Sag, για να ξεσηκώσουν το πλήθος σε περήφανους ρυθμούς. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, 17 Ιουνίου, στη μεγάλη παρέλαση ρυθμό θα δίνουν με τα τύμπανά τους γι’ ακόμα μια χρονιά οι Paranaue.

Αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης τη μεγάλη συναυλία κάτω από το φωτισμένο με τα χρώματα του ουράνιου τόξου Λευκό Πύργο ανοίγει η Amersa (aka Haroula Mari) με το επίσημο τραγούδι του 6ου Thessaloniki Pride. Ακολουθούν οι Φ.Α.Κ.Α. και ο Scal, που θα τραγουδήσουν υπέρ της διαφορετικότητας.

Η μεγάλη συναυλία θα έχει και έντονο χρώμα από drag queens: οι βασίλισσες της Θεσσαλονίκης Fat Fatale και Bimboy θα ενωθούν με της Αθήνας Chraja και Φιλοθέη σε ένα φαντασμαγορικό drag show.

Τη μουσικοχορευτική εμπειρία θα εμπλουτίσουν τα σχήματα του Jimmy Sion, των Angry Feminists και the House of Drama. Το αποκορύφωμα της βραδιάς περιλαμβάνει την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Sherry Vine, της κορυφαίας drag queen από τη Νέα Υόρκη, ενώ η συναυλία κλείνει με τους ανατρεπτικούς Vegas.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

The Meet Market #EasterEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Cityλάιφ 12.04.2024
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 27/04 έως 28/04

#JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου ‑ Δέλτα

Ραδιόφωνο 09.04.2024
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ17/04

Main ‑ event TEDxAUTH 2024: Osmosis

Cityλάιφ 08.04.2024
ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Α.Π.Θ.28/04

Porto Carras Pro‑Am Aegean Mini Tour στις 14‑18 Μαΐου 2024

Cityλάιφ 03.04.2024
Η απόλυτη εμπειρία γκολφ έρχεται στη Χαλκιδική