SKIN CARE

Μπορούν τα προϊόντα ομορφιάς να μας φτιάξουν την διάθεση στ’αλήθεια;

Ένα ερώτημα που έχει απασχολήσει πολλές από εμάς
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Μπορούν τα προϊόντα ομορφιάς να μας φτιάξουν την διάθεση στ’αλήθεια;
Tima / Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορούν, άραγε, τα προϊόντα ομορφιάς να μας φτιάξουν την διάθεση; Αυτό είναι ενα ερώτημα που έχει απασχολήσει και τους ειδικούς.

Πολλές φορές, ακόμα και αν βαριόμαστε ή νυστάζουμε, αφιερώνουμε χρόνο στη ρουτίνα ομορφιάς πριν τον ύπνο για να χαλαρώσουμε, ή στην πρωινή για να ξυπνήσουμε. Έτσι, παρατηρούμε και αλλαγή στην διάθεσή μας. Σύμφωνα με τον δερματολόγο και ψυχίατρο Evan Rieder, M.D. και το allure, αυτό συμβαίνει επειδή o χρόνος που αφιερώνουμε για τη φροντίδα του δέρματος είναι μια πράξη ενσυνειδητότητας. Υπάρχουν ορισμένες μελέτες σχετικά με τα ψυχολογικά οφέλη που προσφέρει το skincare, αλλά και βιβλιογραφία που συνδέει τα αποτελέσματα με την βέλτιστη ψυχική υγεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sunless Glow Beauty Bar (@sunlessglowbeautybar)

Επιπλέον, ακόμα ένας λόγος που συντελούν τα προϊόντα ομορφιάς στην καλή διάθεσή μας, είναι επειδή διατείνονται ότι την τονώνουν λόγω των συστατικών τους. Ωστόσο, αρκετά προϊόντα από αυτά, χρησιμοποιούν αιθέρια έλαια, με αποτέλεσμα να προκαλούν αλλεργίες και δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα και η ψωρίαση. Επομένως, είναι καλό να αποφεύγονται από τα άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα.

Υπάρχουν ορισμένοι που ενσωματώνουν στη διαδικασία του skincare τους κρυστάλλους. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούν το πολύ δημοφιλές Jade Roller ή Gua Sha από ροζ χαλαζία. Σύμφωνα με τους ειδικούς, προάγει την αγάπη για τον εαυτό μας και την καλοσύνη. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amali Crystals (@amalicrystals)

Η διαδικασία του μασάζ με αυτά, ώστε να απλωθούν και να εισχωρήσουν στην επιδερμίδα μας τα serums και τα έλαια, βοηθά την διάθεσή μας να είναι πιο θετική, ενώ μας χαλαρώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb