LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS: Μια βραδιά έκπληξη που δεν πρέπει να χάσεις

Με Secret Line Up και σε Secret Location στην Αθήνα!

Δημοσίευση 28/10/2021 | 10:25

THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS: Μια βραδιά έκπληξη που δεν πρέπει να χάσεις

Η Λέσχη της κομψής αλητείας επιστρέφει με ένα ακόμη κινηματογραφικό project που θα συζητηθεί. Suburbia: Edition | THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS. Ο μαγικός κόσμος του Tim Burton σε καλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι όπου μπορείς να γιορτάσεις το Halloween στο 6ο κατά σειρά Suburbia event που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου. Όπως κάθε φορά, η τοποθεσία θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα, μόνο σε όσους θα έχουν προμηθευτεί τις σχετικές προσκλήσεις, ενώ το line up, όπως πάντα, παραμένει κρυφό. Αν επιλέξει κανείς να κάνει το δώρο στον εαυτό του ή στον κολλητό του να είναι, ένας από τους θαμώνες, δε θα πρέπει να λησμονήσει πως και σε αυτό το event απαιτείται αυστηρά το ανάλογο dress code.

Όταν τα Χριστούγεννα μεταφέρονται στο Halloween, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι άκρως αναπάντεχο... To Σάββατο 30 Οκτωβρίου, έλα να το ζήσουμε μαζί!

Πώς μπορείς να βρεθείς σε ένα suburbia project;

Εφόσον η τοποθεσία του event είναι μυστική και ποτέ σε μεγάλα venues ανοιχτά προς το ευρύ κοινό, μόνο οι κάτοχοι των προσκλήσεων μπορούν να γνωρίζουν πού και πότε θα πραγματοποιηθεί το project. Μέχρι σήμερα το Suburbia έχει πραγματοποιήσει 5 events συνολικά, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων σε μαγευτικές Αθηναϊκές ταράτσες, σε κοντέινερ, ακόμα και σε αποθήκες!

Το ιδιαίτερο στοιχείο με τα Suburbia projects είναι πως όλα τα events μαθαίνονται είτε από στόμα σε στόμα είτε μέσω των λογαριασμών των μελών στα social media.

Μιας και η υγεία στις μέρες μας είναι το ύψιστο ζητούμενο, ακόμα και τις ώρες τις διασκέδασης μας, στα Suburbia events τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ για την είσοδο στο χώρο ισχύουν αυστηρά όσα, σε κάθε περίπτωση, ορίζει η Πολιτική Προστασία.

Γνωρίστε τη "Λέσχη της Κομψής Αλητείας”

Το κάθε event αποτελεί ολόκληρο project για το Suburbia. Όταν τελειώνει το ένα, ξεκινά η προετοιμασία για το επόμενο. Από το theme, τα custom σκηνικά που είναι φτιαγμένα σχεδόν όλα στο χέρι από designers της ομάδας μέχρι τις μουσικές επιλογές όλα είναι ξεχωριστά για το κάθε event και επιλεγμένα ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Όλη η φιλοσοφία της ομάδας ξεκινά γύρω από το moto "Η Λέσχη της Κομψής Αλητείας". Το να βρεθείς ως guest σε ένα project του "Suburbia" είναι μία απόδειξη πως αγαπάς την custom made διασκέδαση στα μέτρα σου αλλά και τις τάσεις της εποχής. Φιλοδοξία της ομάδας είναι να συμβαδίζει με το πιο επίκαιρο παλμό της διασκέδασης, από τη μουσική ως τα σκηνικά και τα outfits, κάθε event είναι φτιαγμένο ώστε να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από μια μουσική διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς. Ο κόσμος στα event αξίζει να ξοδέψει χρόνο ώστε να βρει το κατάλληλο outfit και αυτό είναι που εξιτάρει τόσο τους διοργανωτές όσο και τους φανατικούς θαμώνες τους. Το στοίχημα είναι να μην βρεθείς σε μία ακόμα βαρετή εκδήλωση που πρέπει να διασκεδάσεις, αλλά να γνωρίσεις ένα ολόκληρο project, να το απολαύσεις και να ανυπομονείς για το επόμενο!

Dress code: The Nightmare Before Christmas/ Halloween

Only for guests following our dress code

Only with invitations

Limited Number of Invitations: 20€ [early bird] & 30€ @facebook page of Suburbia

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Super Food Festival 2024: Έρχεται το πιο δυνατό Φεστιβάλ Τροφίμων & Ποτών της πόλης!

Ραδιόφωνο Προχτές
ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟαπό 24/04 έως 28/04

The Meet Market #EasterEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Cityλάιφ 12.04.2024
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 27/04 έως 28/04

#JobDay Δήμων Ωραιοκάστρου ‑ Δέλτα

Ραδιόφωνο 09.04.2024
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ17/04

Main ‑ event TEDxAUTH 2024: Osmosis

Cityλάιφ 08.04.2024
ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Α.Π.Θ.28/04

Porto Carras Pro‑Am Aegean Mini Tour στις 14‑18 Μαΐου 2024

Cityλάιφ 03.04.2024
Η απόλυτη εμπειρία γκολφ έρχεται στη Χαλκιδική