LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης τραγουδούν στο Vogue

Ο χειμώνας φέτος θα είναι εκρηκτικός

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 5/9/2019 | 16:55

Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης τραγουδούν στο Vogue
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ClubVogue
26ης Οκτωβρίου 23, , Tηλέφωνο: 231 0502081
http://www.clubvogue.gr
http://www.facebook.com/CLUBVOGUE/
Ημερομηνίες: από 30/12/2019 έως 31/1/2020
ΔΕΚ 2019
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ΙΑΝ 2020
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


Η χειμερινή σεζόν μπορεί να απέχει κατά πολύ όμως τα καλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης έχουν αρχίσει ήδη να 'σφραγίζουν' τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στις σκηνές τους.

Το μαγαζί που θα χριστεί λοιπόν ως ο απόλυτος νυχτερινός προορισμός για τα χειμερινά μας βράδια θα είναι το φαντασμαγορικό Έναστρον το οποίο 'παντρεύει' μουσικά τον εξαιρετικό Γιώργο Μαζωνάκη με τον σταρ της χώρας μας, Νίκο Κουρκούλη.

Όταν οι ιθύνοντες των νυχτερινών σκηνών λοιπόν επιλέγουν να 'παντρέψουν' μουσικά σπουδαίους καλλιτέχνες, ένα είναι σίγουρο, πως το αθηναικό κοινό θα περιμένει με ανυπομονησία να γίνει μέρος αυτών των εγχειρημάτων.

Το Έναστρον για αυτή την σεζόν θέτει τον πήχη της διασκέδασης πολύ ψηλά, και ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό σε εξαιρετικά υψηλό βαθμό, τοποθετώντας στην πρωταγωνίστρια γραμμή τον σούπερ σταρ Νίκο Κουρκούλη με ένα από τα μεγαλύτερα φανατικά κοινά στην χώρα και τον εξαιρετικό Γιώργο Μαζωνάκη, έναν καλλιτέχνη που η χροιά του είναι τόσο ξεχωριστή που δεν μπορείς να την μπερδέψεις με κανενός άλλου.

Το Enastron 2019, ουσιαστικά είναι ένα μέρος πολύ μεγάλης χωρητικότητας, με εξαιρετική διακόσμηση και αισθητική, όντας ξεκάθαρα από τα καλύτερα μπουζούκια της πόλης. Αναφερόμαστε σε ένα μέρος όπου από την σκηνή του έχουν περάσει τα πιο ηχηρά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, αφήνοντας το δικό τους στίγμα στα νυχτερινά μας δρώμενα. και έχουν θέσει τα δικά τους δεδομένα στα νυχτερινά δρώμενα.

Το Έναστρον διαθέτει υπερσύγχρονη δομική σύσταση, αμφιθεατρική σκηνή και υπερυψωμένα διαζώματα, προσφέροντας έτσι πανοραμική θέαση του προγράμματος από όλες τις μεριές. Ένα μέρος αρκετά μεγάλης χωρητικότητας, με αξιοζήλευτη διακόσμηση και αισθητική, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί πως δεν αποτελεί ένα από τα κορυφαία μπουζούκια της Αθήνας. Από το stage του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, χρίζοντας το το απόλυτο Hotspots για την διασκέδαση μας.

Τα υπερσύγχρονα δομικά του στοιχεία, καθώς και τα υπερυψωμένα διαζώματα του, επιτρέπουν σε κάθε θαμώνα, να απολαμβάνει το πρόγραμμα από όποιο σημείο και αν βρίσκεται μέσα στο μαγαζί. Αποτελεί τον ναό της σύγχρονης ελληνικής διασκέδασης, αφού προάγει την γνήσια αυθεντική ψυχαγωγία. H Πάολα επιστέφει ξανά στην σκηνή του αφού το Έναστρον είναι μια γνώριμη τοποθεσία για αυτόν και θα υποδεχτεί στην σκηνή του Έναστρον τον σπουδαίο Σάκη Ρουβά και μαζί θα δημιουργήσουν τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης μας.

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένας καλλιτέχνης φαινόμενο, αφού ποτέ δεν επαναπαύθηκε στα ήδη κεκτημένα του, που ήταν αναμφίβολα πολλά, αλλά αντίθετα έμαθε να εξελίσσεται συνεχώς, ακολουθώντας τα ρεύματα της εποχής και συμβαδίζοντας άψογα μαζί τους.

Φυσικά, ποτέ δεν γύρισε την πλάτη στο λαϊκό τραγούδι που τόσο αγαπάει, αφού πρόκειται και για το μουσικό είδος που τον ανέδειξε, και του χάρισε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του συνεχώς αυξανόμενου φανατικού κοινού του. Ξεκίνησε από πολύ μικρός τα βήματα του στο πεντάγραμμο, με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, και τον ίδιο να αποκτάει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση.

Έτσι ο εξαιρετικός Νίκος Κουρκούλης, μας δηλώνει πως η διασκέδαση και το κέφι στα βράδια μας, δεν θα έχει ‘Τέρμα’ για ακόμα μια χρονιά. Είναι ομολογουμένως, ένας κορυφαίος ερμηνευτής, όπου με τα εξαιρετικά επιτυχημένα τραγούδια του, σαγηνεύει το κοινό του και δημιουργεί κάθε φορά τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης.

Ο ίδιος, είναι άκρως ανατρεπτικός, ιδιαίτερος αλλά πάνω από όλα πολύ ταλαντούχος, με το τραγούδι του 'Με τα μάτια να το λες', να ακούγεται μέχρι σήμερα σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά και να προκαλεί πάντα τον ίδιο πανικό. Τα άλμπουμ του, γνωρίζουν συνεχώς πολύ μεγάλη επιτυχία, και γίνονται χρυσά και πλατινένια, ενώ στην σκηνή δίνει τον καλύτερο εαυτό του, με το κοινό να τον αποθεώνει και να τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση.

Η διασκέδαση φυσικά θα απογειωθεί με την παρουσία του μεγαλύτερου performer, showman και τραγουδιστή της χώρας μας, Κουρκούλη. H Πάολα, είναι ένα όνομα ταυτόσημο με την λέξη επιτυχία. Η ίδια γεννήθηκε για πρώτη φορά εμφανίστηκε σε πίστα στην Αθήνα το 1991, τραβώντας αμέσως την προσοχή τόσο με την εμφάνισή του όσο και με την ερμηνεία της. Η καριέρα της συνεχίζεται με επιτυχημένες κυκλοφορίες, εμφανίσεις και συνεργασίες αλλά και συμμετοχές στον κινηματογράφο, τον θέατρο και την τηλεόραση, οι οποίες αποδεικνύουν πως πρόκειται για την κορυφαίο Έλληνα σταρ.

Έχει ένα κοινό φανατικό, συνεχώς αυξανόμενο, και σε όλη την διάρκεια της εικοσαετούς πορείας του, έχει αποδείξει ότι δεν έχει χριστεί άδικα ως ο απόλυτος Έλληνας καλλιτέχνης. Η Πάολα, ξεκίνησε την πορεία του στα καλλιτεχνικά δρώμενα από πολύ μικρή ηλικία, και κέρδισε αμέσως την αγάπη και αποδοχή του κόσμου. Το γκελ του με τον κόσμο, και η απαράμιλλη ενέργεια πάνω στην σκηνή, την έθεσαν αμέσως στην κορυφή.

Η απαράμιλλη ενέργεια του μοναδικού Νίκου Κουρκούλη, πάνω στο stage, το μοναδικό γκελ που έχει με τον κόσμο αλλά και τα αναρίθμητα τραγούδια του που γίνονται το ένα επιτυχία μετά το άλλο, αποτελούν τα καλύτερα χαρακτηριστικά για καταστήσει το Enastron μαζί με τον σπουδαίο Γιώργο Μαζωνάκη, ένα από τα σπουδαιότερα meet points της πόλης και φυσικά όχι άδικα με την αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο opening να έχει ξεκινήσει ήδη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για την Πρωτοχρονιά

Nightλάιφ 30.12.2023
Ο δήμαρχος του δήμου Αθηναίων, Χάρης Δούκας, θα μετρήσει αντίστροφα για το 2024

Ατζέντα εκδηλώσεων Δεκέμβριος 2023

Nightλάιφ 01.12.2023
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 01/12 έως 31/12

RED Xmas Party: Bάλε κάτι κόκκινο και έλα Σαλόνικα στον πολυχώρο WE!

Nightλάιφ 27.11.2023
WE ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ15/125

Για μία ακόμη χρονιά γιορτάζουμε το Old Fashioned Week μαζί με το Woodford Reserve

Nightλάιφ 27.11.2023
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 27/11 έως 03/12