LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκινά τις εμφανίσεις του στο Fantasia

Μαζί του η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Πέτρος Ιακωβίδης

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 5/9/2019 | 14:17

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκινά τις εμφανίσεις του στο Fantasia
ΑΘΗΝΑ - Fantasia
Λεωφόρος Ποσειδώνος 5, Tηλέφωνο: 210 8940302, 210 8940203
Ημερομηνίες: από 7/9/2019 έως 31/12/2019
ΣΕΠΤ 2019
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
ΟΚΤ 2019
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
ΝΟE 2019
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
ΔΕΚ 2019
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031


Τα μουσικά ηνία για τoν χειμώνα του 2018-2019 στο στολίδι της Παραλιακής κατά πολλούς και όχι άδικα, πήρε μια σπουδαία λαική ερμηνεύτρια, μια γυναικεία φωνή που για μια μεγάλη μερίδα κόσμου βρίσκεται στην απόλυτη κορυφή. Ο λόγος φυσικά για την μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου, μια τραγουδίστρια που τα λόγια είναι ίσως περιττά.

Η καλλιτεχνική της πορεία, μιλάει από μόνη της, με τα αμέτρητα τραγούδια της να γίνονται μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες, και να αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι είναι μία από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της χώρας μας. Το κέφι στο Fantasia live για όλη την άνοιξη απογείωσε μαζί της ένα νέο παιδί της μουσικής βιομηχανίας της χώρας, το οποίο όμως έχει καταφέρει να εδραιωθεί πολύ γρήγορα στην συνείδηση του κόσμου ως πολλά υποσχόμενος και αρκετά επιτυχημένος.

Ο λόγος φυσικά για τον μοναδικό Πέτρο Ιακωβίδη. Πάμε όμως να δούμε λίγο πιο αναλυτικά το φαινόμενο Αργυρός. Ο Κωσταντίνος Αργυρός, από την πρώτη φορά που μας συστήθηκε, κέρδισε αμέσως την προσοχή και το μετέπειτα μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, λόγω της εξαιρετικής φωνής του, αλλά και του πολύ χαμηλού προφίλ που διατήρησε σε όλα τα χρόνια της πορείας του. Κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια ουσιαστικά στον χώρο της νύχτας, να πάρει τα ηνία πολύ μεγάλων νυχτερινών σκηνών, και να ξεχωρίσει ως πρώτο όνομα φτάνοντας το κέφι και την διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό τους.

Ξεχώρισε μεταξύ άλλων στο Fame story 3, και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από κοινό και δημιουργούς που του εμπιστεύτηκαν μεγάλες επιτυχίες, με τον ίδιο να μην τους απογοητεύει στιγμή.Το φθινόπωρο του 2010, γίνεται σημείο σταθμός για την καριέρα του αφού κυκλοφορεί το τραγούδι του 'Είσαι ό,τι να 'ναι', με τον ίδιο να γίνεται ευρέως γνωστός, και όλον τον καλλιτεχνικό χώρο να συζητάει πλέον το όνομα του.

Η συνέχεια δικαιώνει απόλυτα όσους τον εμπιστεύθηκαν με τα συνθετικά τους δημιουργήματα, αλλά και τον κόσμο που τον αγάπησε αστραπιαία, αφού απέδειξε αμέσως πως όντως είναι 'Παιδί γενναίο'. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ικανός να κινείται σε μεγάλη γκάμα κομματιών από όλα τα είδη, αφού το πρόγραμμα του περιλαμβάνει από ξεσηκωτικά χορευτικά κομμάτια, μέχρι μοναδικές μπαλάντες. Οι συνεργασίες που έχει κάνει είναι αρκετά σημαντικές, με τον ίδιο να έχει βρεθεί στις μεγαλύτερες νυχτερινές πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, παίρνοντας έτσι τα κατάλληλα εφόδια για να χριστεί στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου.

Πριν δύο χρόνια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός 'Τα κατάφερε', και μετατόπισε όλο το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας προς την Παραλιακή, την φετινή όμως έχει βάλει στόχο να κάνει ξανά όλον τον κόσμο να γυρίζει 'Ξημερώματα'. Tο Fantasia live, λοιπόν είναι από τα στολίδια της Παραλιακής, και ένας από τους βασικότερους λόγους που η Λεωφόρος Ποσειδώνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά hotspot. Ως νυχτερινό κέντρο, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο φαντασμαγορικά και αγαπητά μπουζούκια της πόλης ανεξαρτήτως περιόδου, με το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά για να γίνει μέρος της πιο όμορφης εμπειρίας.

Το κέφι και το απόλυτο γλέντι βρίσκουν μόνιμα την στέγη τους εκεί, με το Fantasia live, να έχει στεφθεί ένας από τους 'νικητές' της βραδινής μας ψυχαγωγίας. Παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης. μένει πιστό στην γνήσια και αυθεντική μορφή της διασκέδασης και έθεσε στην πρωταγωνίστρια γραμμή του μουσικού του προγράμματος, το πιο 'γενναίο παιδί' της μουσικής βιομηχανίας, έναν από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του, που ανταπέδωσε κάτι πολύ παραπάνω από τα δέοντα, με τον Κωσταντίνο Αργυρό να μας καλεί ακόμα μια καλοκαιρινή χρονιά στην μόνιμη πλέον θερινή στέγη του από τις 22 Ιουνίου.

Fantasia live Θεοδωρίδου -Ιακωβίδης - Σταν

Tο Fantasia live, είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία νυχτερινά κέντρα, εκπροσωπώντας με τον αρτιότερο τρόπο το γνήσιο κέφι και την αυθεντική έννοια της διασκέδασης. Δεν είναι από εκείνα τα μαγαζιά-πυλώνες της νυχτερινής ψυχαγωγίας της Παραλιακής, αφού μετρά λίγα χρόνια στον χώρο, αλλά παρόλα αυτά έχει χριστεί μέσα από την αμέριστη αγάπη του κόσμου, ως ένα από τα πιο σημαντικά hotspot της νυχτερινής Αθήνας. Μέσα σε αυτό το διάστημα το Fantasia έχει αποκτήσει τεράστιο φανατικό κοινό που το καθιστά κατάμεστο κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αφού γνωρίζει καλά πως η απόλυτη διασκέδαση έχει μόνιμο προορισμό την Λεωφόρο Ποσειδώνος 5.

Είναι ένα από τα πιο καλόγουστα, και φιλόξενα νυχτερινά κέντρα, αφού η ενέργεια και η ατμόσφαιρα του, σου δημιουργούν μία οικεία διάθεση και έχει φιλοξενήσει στο stage του πολύ μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, και το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την τεράστια αποδοχή του κόσμου, ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Όλοι οι πιστοί θαμώνες της νυχτερινής διασκέδασης γνωρίζουν καλά ότι αξίζει να πας μέχρι την Λεωφόρο Ποσειδώνος 5 , στην Παραλιακή , γιατί είναι βέβαιο ότι θα περάσεις καλά. Οι καλλιτέχνες που έχει φιλοξενήσει το Fantasia live είναι ένα μικρό δείγμα ότι η επιτυχία του εν λόγω μαγαζιού μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Η δημοφιλής και πολύ αγαπητή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου μας έχει χαρίσει μοναδικά κομμάτια, αναρίθμητα τραγούδια της που γίνονται επιτυχίες το ένα μετά το άλλο, τα οποία την έχουν θέσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου με την ίδια να αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες και πιο αγαπητές ερμηνεύτριες της χώρας.

Η Natasa Theodoridou δεν είναι ένα τυχαίο όνομα στα νυχτερινά και μουσικά δεδομένα, αφού εδώ και 2 δεκαετίες βρίσκεται στην απόλυτη κορυφή, και εμπορικά αλλά και στις καρδιές του φανατικού κοινού της, που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της εμφάνιση, καθιστώντας όποιο μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται κατάμεστο. Η συνέχεια, είναι γνωστή αφού πραγματοποιεί πολύ μεγάλες συνεργασίες με σπουδαία ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, και όλα της τα τραγούδια να γίνονται τεράστιες επιτυχίες. Πρόκειται σίγουρα για ένα ‘Παράξενο παιδί’, αλλά φυσικά με την καλή έννοια. Το συγκεκριμένο τραγούδι τον αποθέωσε με τον Σταν να μετράει 8 χρόνια πολύ επιτυχημένης πορείας στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα της χώρας.

Ο Σταν, είναι αναμφίβολα ένας εξαιρετικός δημιουργός και τραγουδιστής της νέας γενιάς, με ένα τεράστιο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί συνεχώς σε κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται, και τον ίδιο να το αποζημιώνει χαρίζοντας του εξαιρετικά live performances μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό που τον χαρακτηρίζει απόλυτα είναι το μοναδικό γκελ που έχει με το κοινό του, καθώς και η απίστευτη ικανότητα του να ελίσσεται εξαιρετικά σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια, με το λαϊκό είδος να κερδίσει έντονα έδαφος τα τελευταία χρόνια. Την εξαιρετική αυτή τριάδα έρχεται να κλείσει ο μοναδικός Πέτρος Ιακωβίδης, ένα από τα καλύτερα χαρτιά που έχει να επιδείξει η νέα γενιά της μουσικής.

Όντας κυρίως μουσικός στην αρχή της καριέρας του, έχει προσφέρει πολύ μεγάλα συνθετικά δημιουργήματα σε συναδέρφους του, όπως στον Stan το «Χτύπα» και στον Κωσταντίνο Αργυρό, το τεράστιο hit «Ξημερώματα». Ο ίδιος, έχοντας ως κύρια όπλα του το εξαιρετικό μέταλλο της φωνής του και την αστείρευτα θετική του ενέργεια, έρχεται στο Fantasia για να απογειώσει το κέφι και την διασκέδαση μας.

Όταν σκεφτόμαστε καλοκαιρινή περίοδο και διασκέδαση ένα μαγαζί μας έρχεται αυτόματα στο μυαλό. Ο λόγος φυσικά για το Fantasia live, όπου είναι ομολογουμένως ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, αφού προάγει την απόλυτη ελληνική διασκέδαση. Αποτελεί μια εγγύηση για την νυχτερινή ψυχαγωγία, και οι θαμώνες που το επιλέγουν, είναι πιστοί και αυξάνονται συνεχώς.

Είναι γνωστό πως είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να πας μέχρι την Παραλιακή, αφού το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει απόλυτα. Αυτό που το χρήζει τόσο ξεχωριστό αλλά και τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του αθηναικού κοινού, είναι πως θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά νυχτερινά κέντρα της πόλης, και εκπροσωπεί την γνήσια αυθεντική διασκέδαση. Μπορεί να μην μετράει πολλά χρόνια λειτουργίας στα νυχτερινά δρώμενα, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε, να χριστεί ως ένα από τα απόλυτα hotspots, που εκπροσωπεί την αυθεντική διασκέδαση και κέφι.

Διαθέτει ένα όλο και αυξανόμενο κοινό και όλοι γνωρίζουν καλά πως όταν κάποιος επιθυμεί να φτάσει το κέφι του στο κόκκινο, η Λεωφόρος Ποσειδώνος 5 είναι ο απόλυτος μονόδρομος αλλά πάνω από όλα, το κέφι και η διασκέδαση αποκτούν για ακόμα ένα καλοκαίρι ένα μόνο όνομα, Κωσταντίνος Αργυρός.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για την Πρωτοχρονιά

Nightλάιφ 30.12.2023
Ο δήμαρχος του δήμου Αθηναίων, Χάρης Δούκας, θα μετρήσει αντίστροφα για το 2024

Ατζέντα εκδηλώσεων Δεκέμβριος 2023

Nightλάιφ 01.12.2023
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 01/12 έως 31/12

RED Xmas Party: Bάλε κάτι κόκκινο και έλα Σαλόνικα στον πολυχώρο WE!

Nightλάιφ 27.11.2023
WE ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ15/125

Για μία ακόμη χρονιά γιορτάζουμε το Old Fashioned Week μαζί με το Woodford Reserve

Nightλάιφ 27.11.2023
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 27/11 έως 03/12