E-Daily

Δες τις πιο επικές κάρτες εμπόρων... ναρκωτικών!

Γιατί και αυτοί είναι επαγγελματίες και πρέπει να διαδίδουν τη δουλειά τους

17/11/2017 | 00:19

Πριν από λίγα χρόνια, σε ένα προάστιο του Μάντσεστερ της Αγγλίας, υπήρχε ένας έντιμος και εργατικός έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος θέλοντας να διαφήμισει τη δουλειά του και να αποκτήσει πελατεία τύπωσε κάρτες, τις οποίες μοίραζε μαζί με ένα πολύ μικρό δείγμα του χόpτου που πουλούσε.

Επιπλέον, πάνω στην κάρτα υπήρχε και η εικόνα μια μοτοσυκλέτας, η οποία υποδείκνυε ότι ο ίδιος, ήταν ο πιο γρήγορος στο είδος του.

Στην τοπική κοινότητα ξέσπασε σάλος με την εμφάνιση της κάρτας, όπως ήταν επόμενο, όμως στην πραγματικότητα κανείς δε γνωρίζει αν αυτή ήταν όντως αληθινή ή αν κάποιος χιουμορίστας αποφάσισε να τρολάρει τον κόσμο. Παρόλ' αυτα, οι κάρτες των εμπόρων ναρκωτικών είναι ένα γεγονός εντελώς αληθινό, όσο προκλητικό και αν είναι αυτό για την αστυνομία. 

Στις περισσότερες αναγράφονται συνήθως ένα όνομα και ένας τηλεφωνικός αριθμός, ενώ σε άλλες έχει γίνει σοβαρή και αξιόλογη δουλειά από γραφίστες, η οποία χρήζει συγχαρητηρίων καθαρά αντικειμενικά. 

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ορισμένες κάρτες τέτοιου είδους, που βρέθηκαν και συλλέχθηκαν από το Twitter και τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ οι περισσότερες προέρχονται από το Λιντς.

Απολαύστε υπεύθυνα!