E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

My Style Rocks: Εξοργίστηκε με την Κατσαΐτη η Ραμόνα

Τα σχόλια που την εξόργισαν

Δημοσίευση 31/10/2017 | 08:58

My Style Rocks: Εξοργίστηκε με την Κατσαΐτη η Ραμόνα

Για ακόμα μία φορά ήρθε αντιμέτωπη με τους κριτές του My Style Rocks η Ραμόνα, που δεν έκρυψε την δυσφορία της για τα σχόλια που έκαναν για την εμφάνισή της, αλλά και την βαθμολογία που δίνουν σε συμπαίκτριές της, οι οποίες, κατά την γνώμη της, δεν παρουσιάζουν κάτι ενδιαφέρον με το στυλ τους.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Ραμόνα ντύθηκε για γάμο στο Αμπού Ντάμπι και έδειξε εξαρχής τα… δόντια της στους κριτές, με το ποτήρια να ξεχειλίζει όταν άκουσε την κριτική της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.

«Μου αρέσει αυτή η εικόνα, το τσαντάκι μου “χτυπάει”… Αυτό που μου “χτυπάει”, όμως, πιο πολύ είναι ότι αυτή η εικόνα γι’ αυτό που περιγράφεις είναι αδύναμη», άρχισε να λέει η κριτής και η παίκτρια την διέκοψε λέγοντας «έχετε πάει;».

«Εσείς τελικά έχετε πάει παντού, εγώ πουθενά. Δεν μπορώ να καταλάβω… Τι να βάλω; Να γίνω χριστουγεννιάτικο δέντρο;», συνέχισε η Ραμόνα, με την Αλεξάνδρα να της ζητά να σταματήσει για να ακούσει τι έχει να της πει. «Έχεις πάει σε γάμο εκεί;», ρώτησε η κριτής, με την παίκτρια να την διακόπτει συνεχώς.

Χωρίς να κρύβει την δυσφορία της, η παίκτρια έκανε παράπονα στην Ευαγγελία Αραβανή για την βαθμολογία των κριτών, λέγοντας πως η στυλίστρια «μου δίνει την εντύπωση ότι με αντιπαθεί πραγματικά», ενώ, πριν επιστρέψει στη θέση της, είπε «μην μου λέτε “δεν μπορείς να πας”. Και να μην το λέει ένας άνθρωπος που δεν έχει πάει. Να πει ότι αυτό δεν πάει με το άλλο, ναι, αλλά όχι να μου λέει “δεν μπορείς να πας”».

«Μιλάω για κάτι που το ξέρω πολύ καλά, έχω πάει σε γάμο στο Ομάν και μιλάω για κάτι που το ξέρω πάρα πολύ καλά. Αν δεν ξέρω κάτι, θα πω “δεν το ξέρω”. Δεν είμαι άνθρωπος που δεν έχει άποψη. Έχω άποψη και είμαι σίγουρη γι’ αυτή. Δεν είπα ότι δεν μπορείς να πας, ρώτησα αν έχεις πάει. Λυπάμαι που, πριν ακούσεις μία ερώτηση, έχεις έτοιμη μία απάντηση. Έτσι χάνεις το 50%. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε το 100%, δεν σας ξέραμε και από χθες. Μόνη σου αποφασίζεις ότι δεν θέλεις το 100%, κανείς δεν σου το στέρησε. Λυπάμαι για σένα! Μιλάς πριν καν προλάβει κανένας να εκφράσει την άποψή του», σχολίασε η Αλεξάνδρα και, επισημαίνοντας πως οι κριτές είναι εκεί για όλες τις διαγωνιζόμενες, κατέληξε: «όταν δεν σου αρέσει μία άποψη, είναι σεβαστό, αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν είναι αντικειμενική». «Μην λυπάστε για μένα, μην λυπηθείτε ποτέ! Με αυτά που έχω ακούσει από εσάς και τα 2, 3 που παίρνω, να συμφωνήσω με εσάς; Όχι! Δεν έχω έρθει εδώ επειδή δεν είχα τι να κάνω στο σπίτι, είναι σημαντικό για μένα το παιχνίδι», ανταπάντησε η Ραμόνα.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Παράξενα 25.04.2024
Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Media Χτες
«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Social Χτες
Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε και το παραδέχθηκε!

Tabloid Χτες
Η Έλλη Κοκκίνου στα 54 της χρόνια αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε

Φαίη Σκορδά ‑ Μάρτζυ Λαζάρου: Αρπάχτηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Είναι ακραίο να λες αυτό το πράγμα»

TV Buzz Χτες
«Έχω κάνει πάνελ στον Μένιο Φουρθιώτη! Δεν είναι αστείο να το λες αυτό;»

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά ‑ «Καλό ταξίδι ... Σ΄αγαπώ»

Social Χτες
Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου

«Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά» – Αρνητές της ... σκόνης Πετράκος και Παπαθωμά

Social Χτες
Οι αναρτήσεις για το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης