E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το περιστατικό με θαυμάστρια που o Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα ξεχάσει ποτέ

«Πήγα να λιποθυμήσω και έχασα το χρώμα μου!

Δημοσίευση 15/10/2017 | 10:42

Το περιστατικό με θαυμάστρια που o Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα ξεχάσει ποτέ

Η προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου συμβάδιζε με την αθλητική, καθώς το σκληρό πρόγραμμα πριν από τους αγώνες απαιτούσε πάντα βοήθεια και κατανόηση από τις συντρόφους του. «Τα κορίτσια που ήταν δίπλα μου γνώριζαν τις απαιτήσεις που έχει το body building και έκαναν ορισμένες θυσίες για μένα. Και δεν σου κρύβω πως οι περισσότερες γυναίκες με τις οποίες έβγαινα προέρχονταν από τον αθλητισμό, οπότε καταλάβαιναν το απαιτητικό μου πρόγραμμα» εξηγεί, ενώ αποκαλύπτει πως στην ενηλικίωσή του έζησε έναν παράφορο έρωτα.

«Ήμουν 18 χρόνων και βίωσα πολύ έντονα συναισθήματα για μια κοπέλα. Θυμάμαι πως, όταν χωρίσαμε, έκανα πολύ καιρό για να το ξεπεράσω. Όλοι οι άντρες, όσο όμορφοι κι αν είναι, έχουν ζήσει την απόρριψη. Και εγώ έχω φάει χυλόπιτες. Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους. Βέβαια, από πιτσιρικάς, δεν φλέρταρα εύκολα. Από την άλλη, είμαι της σταθερότητας, των μακροχρόνιων σχέσεων και όχι του one nightstand. Δεν έχω υπάρξει για πολύ καιρό ελεύθερος και όταν ήμουν ελεύθερος, δεν έπαιζα εδώ κι εκεί. Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω και να το παίξω γκόμενος, με φλέρταραν και πριν από το Survivor. Τώρα, είναι λογικό να υπάρχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. Αυτό που δεν θα ξεχάσω με τίποτα είναι φέτος το καλοκαίρι στη Ρόδο που ήρθε μια κοπέλα και με αγκάλιασε τόσο δυνατά, σε σημείο να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Πήγα να λιποθυμήσω και έχασα το χρώμα μου!» περιγράφει. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στα σενάρια που τους θέλουν να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Τελικά, τι συμβαίνει ανάμεσά τους; «Με την Ευρυδίκη γίναμε φίλοι στο Suvivor και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι. Κυκλοφορούμε μαζί, κάνουμε πολλή παρέα και κρατάμε τη σχέση μας σε φιλικό επίπεδο. Είναι μια όμορφη και γοητευτική γυναίκα, που σε αυτή τη φάση τη βλέπω φιλικά. Σε λίγες μέρες θα είμαστε ξανά μαζί, καθώς θα τρέξει κι εκείνη στο People Run!».

Όπως λέει ο ambassador του PeopleRun3: «Είναι μεγάλη μου τιμή που επιλέξατε να είμαι ο πρεσβευτής του People Run, το οποίο θα γίνει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι. Προτρέπω όλα τα νέα παιδιά, αλλά και τους πιο μεγάλους, να έρθουν και να τρέξουμε όλοι μαζί και παροτρύνω όσους το επιθυμούν, αφού ενημερωθούν, να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Και μόνο η πιθανότητα πως μπορεί κάποιος από εμάς να βρεθεί συμβατός δότης με κάποιον που έχει ανάγκη και να χαρίσει ζωή είναι σπουδαίο κίνητρο».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Celebrity Stories 26.04.2024
Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

Το πιο «κουλό» ζευγάρι των 00s ήταν σίγουρα αυτό ‑ Αυτός ένιωθε πάθος, αυτή το αρνείται κατηγορηματικά

Celebrity Stories 26.04.2024
Ένα απόσπασμα από τη βιογραφία ενός διάσημου μουσικού που αποκαλύπτει τη σχέση

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

TV Buzz Χτες
«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid Χτες
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media Χτες
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid Χτες
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε