LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος δεν πιστεύει στη μονογαμία και το δηλώνει!

Κάθετος στο θέμα, τα είπε όλα σε πρόσφατη συνέντευξη του

Δημοσίευση 12/10/2017 | 11:57

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος δεν πιστεύει στη μονογαμία και το δηλώνει!

Είναι ο γόης που γνωρίσαμε τη δεκαετία του ΄80 στις ελληνικές ταινίες και φυσικά στο "Ρετιρέ" να υποδύεται τον Ιάσωνα. Και μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος συνεχίζει να είναι γόης και φυσικά ένας υπέροχος και ταλαντούχος ηθοποιός.

Ο Παύλος μετά από 17 χρόνια αποχής από την τηλεόραση, επανήλθε πέρσι δυναμικά με την μεγάλη επιτυχία του Alpha "Ελα στη θέση μου" η οποία συνεχίζεται και φέτος με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Φέτος ο Παύλος πρωταγωνιστεί και στην ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία των Θανάση Ρέπα και Μιχάλη Ρέπα Βάφτα Μαύρα στο θέατρο Λαμπέτη. Τον συναντήσαμε εκεί στη σκηνή του θεάτρου και την "δανειστήκαμε" για τη συνέντευξη λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση.

Ο Παύλος μίλησε για τη χημεία που έχει με τους συναδέλφους του τόσο στο θέατρο όσο και στο σήριαλ, αποκάλυψε τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια που έλειπε από την τηλεόραση αλλά και τον μεγαλύτερο φόβο του ενώ ήταν απόλυτος και ξεκάθαρος στο λόγο για τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ. "Δεν πιστεύω στην μονογαμία"

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξή του:



Για το Βάφτα Μαύρα

Kαταρχάς να πούμε ότι είναι η δεύτερη σεζόν επιτυχίας στο Βάφ’ τα Μαύρα. Μια εξαιρετική κωμωδία των Παπαθανασίου-Ρέπα. Με εξαιρετικούς συντελεστές: τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Νικολέτα Βλαβιανού, την Μαρία Φιλίππου, Μαίρη Σταυρακέλη το Χάρη Γρηγορόπουλο, τη Νίκη Λάμη και τομ Σπύρο Κυριάκο. Εγώ μπήκα τώρα , στην δεύτερη σεζόν.

Πως σας φαίνεται; Περνάτε καλά;

Περνάμε πολύ καλά. Το έργο ξεκίνησε από την προηγούμενη πέμπτη και έχει εξαιρετικά δείγματα ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά αυτόν το χειμώνα. Όπως λένε όλοι, είναι μια κωμωδία που δεν σταματάς να γελάς. Ο κόσμος που έρχεται ήδη από τις πρώτες μέρες είναι αρκετός.

Όταν σας έδωσαν το σενάριο του «Έλα στην θέση μου» ξέρατε ότι θα κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία;

Δεν θέλω να το λέω εκ των υστέρων, αλλά το πίστευα γιατί ήταν πολύ καλό. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό, αλλά δεν γινόταν να μην γίνει επιτυχία. Η διανομή των ρόλων είναι καταπληκτική, η σκηνοθετική ομάδα επίσης.

Απείχατε αρκετά χρόνια από την τηλεόραση. Περάσατε δύσκολα;

Εγώ συνέχιζα την δουλεία μου στο θέατρο, αλλά προφανώς οι απολαβές δεν ήταν οι ίδιες με την τηλεόραση. Οι καιροί ήταν δύσκολοι, αλλά εν πάση περιπτώσει κατάφερα να ανταπεξέλθω κάνοντας την μεγάλη μου αγάπη που είναι το θέατρο.

Θέατρο ή τηλεόραση;

Το θέατρο έχει μια άλλη μαγεία, αλλά όλα είναι κομμάτι της δουλειάς, τα αγαπώ το ίδιο.

Νιώσατε αδικημένος τότε που δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για κάποιο σήριαλ;

Δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες. Γενικά δεν μ’ αρέσει η μιζέρια και τα αρνητικά συναισθήματα. Προσπαθώ να αντιμετωπίζω την κάθε μέρα, προσπαθώ να δουλεύω και να είμαι καλός σε αυτό που κάνω. Δεν θέλω να ρίχνω ευθύνες. Υπάρχουν περίοδοι που θα είναι καλές, μέτριες, με πολύ δουλεία, οπότε βλέποντας και κάνοντας.

Μελαχρινή ή Ξανθιά; (και δεν εννοώ μπύρα)

Αγαπώ τα πάντα. Είμαι καλός άνθρωπος.

Δεν έχετε παντρευτεί ποτέ... Το σκέφτεστε τώρα που είστε σε πιο ώριμη ηλικία;

ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ. Δεν πιστεύω στην μονογαμία.

Ερωτεύεστε εύκολα;

Δεν θα έλεγα ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αν υπάρχει λόγος θα ερωτευτώ και πολύ μάλιστα.

Μητσοτάκης ή Τσίπρας;

Ο καλύτερος για να βγούμε από το αδιέξοδο. (Δεν νομίζω ότι κάποιος από τους δυο μπορεί)

Θα δηλώνατε συμμετοχή στο Nomads ή στο Survivor;

Όχι, τώρα πια δεν μπορώ. Δεν είναι του στυλ μου αυτό, αλλά λέω και το θέμα της ηλικίας που είναι ένας πιο αντικειμενικός λόγος.

Υπάρχει κάτι που σας φοβίζει;

Τα γηρατειά. Με την έννοια ότι αν μεγαλώσει κάποιος τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να ανταποκρίνεται ακόμα και στις καθημερινές ανάγκες.

Για τη χημεία των ηθοποιών στο "Έλα στη θέση μου"

Οι μισοί που είμαστε στο θέατρο είμαστε και στο σίριαλ. Αλλά αφού η συνεργασία που ξεκίνησε στο σίριαλ μεταφέρθηκε και στο θέατρο φαίνεται να υπάρχει μια καλή χημεία. Το καλοκαίρι που συναντηθήκαμε μετά τις διακοπές μοιραστήκαμε ο ένας με τον άλλο ποσό πολύ μας έλειψε αυτή η συνεργασία.... Λέγαμε πότε θα τελειώσουν οι διακοπές να βρεθούμε ξανά μαζί!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του στήνεται μια μάχη συγγενών που σφάζονται για την περιουσία του.

Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα (ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ) με τον γιο της (ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ) και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του (ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ) μαζί με την κόρη της (ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ) και το γαμπρό της (ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) να μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος (ΝΙΚΗ ΛΑΜΗ). Η ερωμένη εκβιάζει και τους πέντε γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης.

Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα τρία εκατομμύρια του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας.

Εδώ αρχίζει μια μαύρη φάρσα αλληλοεξόντωσης στην οποία εμπλέκονται ακόμα: μια ενοχλητική γειτόνισσα (ΜΑΙΡΗ ΣΤΑΥΡΑΚΕΛΛΗ), ένας υπάλληλος του γραφείου κηδειών (ΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ) και ένας αστυφύλακας (ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Λύγισε» η Κατερίνα Στανίση: Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα

Ελληνική τηλεόραση 18.04.2024
«Όσο δυναμική και να είσαι, δεν παύει να είσαι γυναίκα»

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

ΝΕΑ 18.04.2024
Με ένα στιγμιότυπο στο Instagram, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση.

Νότης Σφακιανάκης: Σημαντική απώλεια για τον τραγουδιστή ‑ Πέθανε στενός φίλος και συνεργάτης του

Tabloid 18.04.2024
Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν από τους λίγους που είχε επικοινωνία τελευταία

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Media 18.04.2024
Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Προσφορές 18.04.2024
Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Tabloid 18.04.2024
Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προσφορές 18.04.2024
Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!