LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εpωτικά βοηθήματa υψηλής τεχνολογίας!

Σούπερ εξελιγμένες συσκευές για ευχaρίστηση χωρίς όρια

Δημοσίευση 21/9/2017 | 00:09

Εpωτικά βοηθήματa υψηλής τεχνολογίας!

Πολλά είναι τα εpωτικά βοηθήματa για γυναίκες που κυκλοφορούν στην αγορά και έτσι οι λατρεμένες κυρίες μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα ή να πειραματιστούν προκειμένου να βρουν αυτό που τις ικανοποιεί καλύτερα.

Πέραν όμως των απλών, κλασικών και αγαπημένων σeξουαλικών βοηθηmάτων, υπάρχουν ορισμένα νέα μοντέλα, σούπερ εξελιγμένα τεχνολογικά, που κάνουν ακόμα καλύτερη δουλειά και έχουν περισσότερες λειτουργίες.

Διαβάστε για αυτά αναλυτικά:

Το selfie stick για τον κόλπo:

Ναι, όπως ακριβώς το διαβάζετε, πρόκειται για ένα selfie stick ειδικά σχεδιασμένο για να εισχωρεί στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ διαθέτει και κάμερα ώστε η κυρία που θα το χρησιμοποιήσει, θα μπορεί να μοιραστεί τις στιγμές της μέσω facetime με όποιον το επιθυμεί. Σίγουρα για τα ζευγάρια, αυτή η συσκευή θα φέρει άλλον αέρα στο παιχνίδι μεταξύ τους.

Ο δονηtής Queen/Bee:

Με την πρώτη ματιά, η συσκευή αυτή θα σας θυμίσει τις σπάτουλες που χρησιμοποιούνται για την απολέπιση των φτερνών. Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για ένα δονηtή, ο οποίος έχει ταλέντο στην ταλάντωση, λόγω της  κεφαλής του, που πάλλεται. Όπως λένε οι κυρίες που τον έχουν δοκιμάσει, εργάζεται σκληρά για τον γυναικείο οργaσμό.

Ώρα για το... ora 2:

Χαρακτηρίζεται στο διαδίκτυο ως ένα μια από ένα από τα καλύτερα σeξουαλικά βοηθήματa για το στομaτικό σeξ, μιας και οι κινήσεις του μιμούνται τις κινήσεις της γλώσσας.

Mimic, η καλύτερη συσκευή για το 2017:

Εφάπτεται τέλεια στο σημείο που θέλετε να δώσετε... ένταση και αποτελεί ίσως το καλύτερο εpωτικό βοήθημa αυτής της χρονιάς. Σε περίπτωση που θελήσετε να το αποκτήσετε, να ξέρετε ότι κυκλοφορεί σε θαλασσί, λιλά και μαύρο.