E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Ed Sheeran είναι η αιτία που περισσότεροι κοκκινομάλληδες κάνουν σeξ

Αυτός είναι ο υπαίτιος που οι γυναίκες βλέπουν κοκκινομάλλη και δεν μπορούν να συγκρατηθούν

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/9/2017 | 20:39

O Ed Sheeran είναι η αιτία που περισσότεροι κοκκινομάλληδες κάνουν σeξ

Ως τώρα οι κοκκινομάλληδες δεν ήταν ο ορισμός του άνδρα που θεωρείται σύμβολο του σeξ. Όμως μια μελέτη της εταιρίας Casumo διαπίστωσε πως πλέον η κατάσταση αλλάζει, και το φαινόμενο έχει ονοματεπώνυμο: λέγεται «The Ed Sheeran Effect».

Σύμφωνα με την έρευνα, ο Ed Sheeran, εκτός από την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει ως τραγουδιστής, βοήθησε να στραφούν τα βλέμματα προς το σπάνιο είδος των κοκκινομάλληδων και να γίνουν πιο περιζήτητοι ως... σύντροφοι ή έστω αντικείμενα πόθου.

Πιο συγκεκριμένα, ένας στους πέντε κοκκινομάλληδες άντρες ηλικίας 25-34, απολαμβάνει περισσότερης σeξουαλικής προσοχής από το αντίθετο φύλο, ανάλογη της φήμης του Sheeran που όλο και ενισχύεται. Παράλληλα, οι κοκκινομάλληδες γίνονται αποδέκτες λιγότερων αστείων για το χρώμα των μαλλιών τους.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι κοκκινομάλληδες αποσπούν περισσότερη προσοχή τώρα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε εκπρόσωπος της Casumo, εξηγώντας ότι αντίστοιχα γυναικεία πρότυπα όπως η Emma Stone και η Isla Fisher, έχουν προηγηθεί.

Και συμπλήρωσε: «Ο Ed Sheeran απέδειξε πως η εμφάνισή του δεν έχει καμία επίδραση στο ταλέντο του και ότι περισσότεροι άνθρωποι πια αποδέχονται το φυσικό τους χρώμα. [...] Από ό,τι φαίνεται, όταν πρόκειται για τους κοκκινομάλληδες, όσο πιο ανοιχτό είναι το χρώμα τους τόσο το καλύτερο. »

Πέρα από το ότι η αυτοπεποίθηση των κοκκινομάλληδων έχει αυξηθεί, διαπιστώθηκε πως το ένα τρίτο των γυναικών παραδέχτηκε ότι η άποψή τους για τους κοκκινομάλληδες καλυτέρευσε από όταν έγινε σταρ ο Ed Sheeran.

Παράλληλα, κατά την ίδια έρευνα με εύρος 175 ανδρών με κόκκινα μαλλιά και 1000 γυναικών, ένας στους πέντε άντρες έχει ακούσει σχόλιο ότι μοιάζει με τον διάσημο τραγουδιστή.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, οι κοκκινομάλληδες δεν είναι εκείνοι που έχεις στο μυαλό σου ως εικόνα όταν πας να περιγράψεις έναν γοητευτικό άνδρα και δη σύμβολο του σεξ.

Μέχρι χθες τουλάχιστον, γιατί αν πάρουμε στα σοβαρά μελέτη της Casumo, τα πράγματα σήμερα έχουν αλλάξει.

Το φαινόμενο λέγεται «The Ed Sheeran Effect» και είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις. Ο Ed Sheeran, εκτός από την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει ως τραγουδιστής, βοήθησε να στραφούν τα βλέμματα προς το σπάνιο είδος των κοκκινομάλληδων και να γίνουν πιο περιζήτητοι ως... σύντροφοι ή έστω αντικείμενα πόθου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα, ένας στους πέντε κοκκινομάλληδες άντρες ηλικίας 25-34, απολαμβάνει περισσότερης σεξουαλικής προσοχής από το αντίθετο φύλο, ανάλογη της φήμης του Σίραν που όλο και ενισχύεται. Παράλληλα, οι κοκκινομάλληδες γίνονται αποδέκτες λιγότερων αστείων για το χρώμα των μαλλιών τους.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι κοκκινομάλληδες αποσπούν περισσότερη προσοχή τώρα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε εκπρόσωπος της Casumo, εξηγώντας ότι αντίστοιχα γυναικεία πρότυπα όπως η Έμα Στόουν και η Άιλα Φίσερ, έχουν προηγηθεί. Και συμπλήρωσε: «Ο Ed Sheeran απέδειξε πως η εμφάνισή του δεν έχει καμία επίδραση στο ταλέντο του και ότι περισσότεροι άνθρωποι πια αποδέχονται το φυσικό τους χρώμα. [...] Από ό,τι φαίνεται, όταν πρόκειται για τους κοκκινομάλληδες, όσο πιο ανοιχτό είναι το χρώμα τους τόσο το καλύτερο. »

AdTech Ad

Πέρα από το ότι η αυτοπεποίθηση των κοκκινομάλληδων έχει αυξηθεί, διαπιστώθηκε πως το ένα τρίτο των γυναικών παραδέχτηκε ότι η άποψή τους για τους κοκκινομάλληδες καλυτέρευσε από όταν έγινε σταρ ο Ed Sheeran. Παράλληλα, κατά την ίδια έρευνα με εύρος 175 ανδρών με κόκκινα μαλλιά και 1000 γυναικών, ένας στους πέντε άντρες έχει ακούσει σχόλιο ότι μοιάζει με τον διάσημο τραγουδιστή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Celebrity Stories 26.04.2024
Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

Το πιο «κουλό» ζευγάρι των 00s ήταν σίγουρα αυτό ‑ Αυτός ένιωθε πάθος, αυτή το αρνείται κατηγορηματικά

Celebrity Stories 26.04.2024
Ένα απόσπασμα από τη βιογραφία ενός διάσημου μουσικού που αποκαλύπτει τη σχέση

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

TV Buzz Χτες
«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid Χτες
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media Χτες
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid Χτες
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε