LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στα δικαστήρια η Kylie Jenner μετά τις κατηγορίες Βρετανής καλλιτέχνη

Το κλεμμένο λογότυπο και η μήνυση

Δημοσίευση 28/7/2017 | 00:47

Στα δικαστήρια η Kylie Jenner μετά τις κατηγορίες Βρετανής καλλιτέχνη

Η Βρετανή καλλιτέχνης  Sara Pope κατέθεσε μήνυση κατά της Kylie Jenner, κατηγορώντας την ότι έκλεψε το λογότυπο με τα χείλη που εμφανίζεται στο τρέιλερ της νέας της εκπομπή, από εκείνη.

Το Temptation Neon, όπως είναι το όνομα του έργου παρουσιάζει δυο χείλη με lip gloss και δόντια που δαγκώνουν το κάτω μέρος τους.

Η Pope εκτός από τη 19χρονη, μηνύει και τα τηλεοπτικά δίκτυα E! Entertainment και NBC Universal. Πηγή από την πλευρά της Kylie πάντως ανέφερε ότι η ίδια δεν είναι υπεύθυνη για το λογότυπο και ότι μια τρίτη πλευρά το επέλεξε.

Sara Pope Print / Temptation £150 unframed £250 framed Email [email protected] #Repost @lightsofsoho #sarapope #neon #lips #Valentines #valentine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Pope (@sarapopeartist) στις

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Kylie κατηγορείται για κάτι τέτοι, αφού τον περασμένο Νοέμβρη η Vlada Haggerty, είχε την είχε μηνύσει για την κλοπή των ιδεών της σχετικά με την προώθηση και τη διαφήμιση της σειράς καλλυντικών της και πιο συγκεκριμένα για το λογότυπο των χειλιών, που πλέον αποτελούν το σήμα κατατεθέν της.

Επιπλέον, τη χρονιά που πέρασε η Kylie κατηγορήθηκε ότι έκλεψε την ιδέα για τις σκιές Kyshadow από τη  YouTuber Shannon Harris. Ακόμα, η εταιρεία ρούχων PLUGGEDNYC, ισχυρίζεται ότι η 19χρονη είχε παραγγείλει ρούχα από αυτήν πριν κυκλοφορήσει τη συλλογή της με ρούχα παραλλαγής.

Τέλος, πριν από λίγες εβδομάδες οι αδερφές Jenner δέχτηκαν νομική επίθεση από το φωτογράφο Michael Miller για τα μπλουζάκια με τις φωτογραφίες καλλιτεχνών όπως ο 2Pac και ο Biggie Smalls.

Μάλλον η παρθενογένεση είναι κάτι άγνωστο για τις διάσημες τηλεπερσόνες.