E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αφροαμερικανός παίκτης του NBA έπεσε θύμα troll για τον λευκό γιο του

Όλοι τον κορόιδευαν λέγοντας ότι η γυναίκα του τον απατά

Δημοσίευση 27/7/2017 | 00:19

Αφροαμερικανός παίκτης του NBA έπεσε θύμα troll για τον λευκό γιο του

Ένα Αφροαμερικανικό αστέρι του ΝΒΑ, αποφάσισε να απαντήσει σε όλους εκείνους που κατηγόρησαν τη γυναίκα του για μοιχεία, καθώς ο γιος που οι δυο τους απέκτησαν είναι «πολύ λευκός» για να είναι δικός του.

Οι χρήστες πίσω από το λογαριασμό Twitter «Turf Talk Boys», οι οποίοι περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «bloggers που μιλούν για τον αθλητισμό και τη ζωή», την περασμένη χρονιά ανέβασαν μια φωτογραφία του Mike Conley Jr και της οικογένειάς του, λέγοντας πόσο καλός είναι εκείνος που έμεινε με τη γυναίκα του παρά το γεγονός ότι αυτή τον απατούσε και έκανε το παιδί ενός άλλου άνδρα.

Ο 29χρονος παίκτης των Memphis Grizzlies όμως δεν άφησε το περιστατικό αυτό να περάσει έτσι απλά και απάντησε κλείνοντας τα στόματα όλων. Λίγες μέρες μετά από την κακεντρεχή ανάρτηση, ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι έκανε τεστ DNA και ότι το μικρό αγόρι είναι 100% δικός του γιος.

Μάλιστα, θέλοντας η απάντηση να είναι στο δικό τους ύφος, ο νεαρός αθλητής έκανε τη δήλωση του αναρτώντας ένα αστείο meme, το οποίο αναδημοσιεύτηκε περισσότερες από 1.500 φορές και συγκέντρωσε πάνω από 4.000 likes.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Conley δέχεται σχόλια για το χρώμα του δέρματος του γιου του, καθώς χρήστες στο παρελθόν έχουν πει διάφορα για εκείνον και τη σύζυγο του, που είναι λευκή.

Όσο για την καριέρα του αθλητή, το 2016 ο Conley υπέγραψε το πιο προσοδοφόρο συμβόλαιο στην ιστορία του NBA, με διάρκεια 5 ετών και αξία 153 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να συνεχίσει να παίζει για τους Grizzlies, την ομάδα με την οποία αγωνίζεται από τότε που μπήκε στο χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ το 2007.

Το 2015 ήταν αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης στο NBA.