LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kim Kardashian: Την κατηγόρησαν για χρήση κοκαΐνης, αλλά τους έκλεισε το στόμα

Σάλος για τις γραμμές σκόνης που υπάρχουν σε βίντεο της

Δημοσίευση 12/7/2017 | 13:17

Kim Kardashian: Την κατηγόρησαν για χρήση κοκαΐνης, αλλά τους έκλεισε το στόμα

Ντόρο προκάλεσαν οι κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών από την Kim Kardashian, καθώς σε βίντεο που ανέβασε λίγες ημέρες πριν στο Instagram, από πίσω της σε έναν πάγκο διακρίνονται δύο γραμμές λευκής σκόνης, που θυμίζουν κοκαΐνη.

Η γνωστή τηλεπερσόνα είχε ανεβάσει το εν λόγω βίντεο προκειμένου να αναφέρει νέα σχετικά με την παιδική συλλογή ρούχων «Kids Supply» που έχει μαζί με τον σύζυγο της Kanye West, όταν κάποιος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησε τις ύποπτες γραμμές και θεώρησε πως επρόκειτο για ναρκωτικά.

Πιστεύοντας ότι την έχουν πιάσει στα πράσα, χιλιάδες χρήστες αναδημοσίευσαν τη φωτογραφία κάνοντας επικριτικά σχόλια, μέχρι που η Kim αντιλήφθηκε τι ακριβώς γινόταν και αποφάσισε να απαντήσει σε όλους, θέλοντας να βάλει τέλος στο γεγονός.

Έτσι λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter όπου ανέφερε ότι δεν ασχολείται γενικότερα με τις φήμες, αλλά αυτήν εδώ θα τη διαψεύσει σε δευτερόλεπτα, αποκαλύπτοντας ότι οι γραμμές δεν ήταν κάτι άλλο παρά ζάχαρη που ξέμεινε από το χαμό που έκανε φτιάχνοντας γλυκά, μετά την επίσκεψη της σε γνωστό ζαχαροπλαστείο του Λος Άντζελες.

Μάλιστα, τα λόγια της επιβεβαιώθηκαν και φωτογραφικά, αφού παπαράτσι την είχαν αποθανατίσει στη συγκεκριμένη επιχείρηση μαζί με την κόρη της, North εκείνη την ημέρα.

Σχετικά με το θέμα των εξαρτήσεων, είναι γνωστό από παλαιότερες δηλώσεις ότι οι αδερφές Kardashian ούτε πίνουν αλκοόλ, ούτε κάνουν χρήση ουσιών, καθώς τίποτα από αυτά δεν τους αρέσει.

Όπως είχε αναφέρει για την Kim η Khloe το 2016, είτε έγκυος, είτε όχι η αδερφή της δεν πίνει.

Δείτε το επίμαχο βίντεο εδώ:

Επειδή όμως η πρώτη διάψευση δε φαίνεται να λειτούργησε, η ίδια προχώρησε σε κοντινές φωτογραφίες του επίμαχου μαρμάρινου τραπεζιού, που δείχνουν ότι οι άσπρες γραμμές που φαίνονται, δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα σχέδια που έχει αυτό.

Όπως είπε, στην πρώτη απάντηση της βρισκόταν κάπου έξω επομένως θεώρησε ότι τα σχόλια πήγαιναν στην ακαταστασία, ενώ όταν γύρισε στο ξενοδοχείο που φιλοξενούταν και πήγε να δει ξανά την κουζίνα, κατάλαβε ότι στην ουσία επρόκειτο για τα σχέδια του μαρμάρου.

Τέλος, ανέφερε ότι ο τρόπος ζωής της δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά, πως είναι μητέρα και πως δεν είναι μια γυναίκα που κάνει τέτοιου είδους «παιχνίδια».