LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το παραδέχεται δημόσια: Η Beyonce, ο Jay Z και οι απιστίες

Ο ράπερ μιλά για χωρισμούς, όpγια και ένα κάρο άλλες αποκαλύψεις

Δημοσίευση 11/7/2017 | 15:59

Το παραδέχεται δημόσια: Η Beyonce, ο Jay Z και οι απιστίες

Άκρως εξομολογητικός ο Jay Z λίγο καιρό μετά τη γέννηση των διδύμων τους. Ο 47χρονος ράπερ αποκάλυψε ότι ο γάμος του με την Beyonce δεν είχε οικοδομηθεί στην απόλυτη αλήθεια.

Ήταν πριν από 9 χρόνια που ο Jay Z παντρεύτηκε την Beyonce Knowles και παραδέχτηκε ότι το πιο δύσκολο πράγμα πουέχει κάνει ποτέ ήταν να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει τα προβλήματα στη σχέση τους. "Αυτή είναι η πραγματική μου ζωή. Μπήκα σε αυτό και χτίσαμε μια μεγάλη όμορφη σχέση που δεν ήταν οικοδομημένη με αλήθεια 100% και άρχισε να σπάει. Άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα που το κοινό μπορούσε να τα δει. Τότε έπρεπε να φτάσουμε σε ένα σημείο του τύπου "εντάξει, ας τα αφήσουμε όλα πίσω και ας ξεκινήσουμε από την αρχή". Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ", τόνισε ο Jay Z.

Έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, την 5χρονη Blue και τα νεογέννητα δίδυμα Rumi και Sir με την Beyonce, ο Jay Z επέμεινε ότι η σχέση του με τη διάσημη τραγουδίστρια ήταν πιο δύσκολη από τότε που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Θυμάται μάλιστα ότι σε διακοπές τους την ικέτευε να μείνει.

"Ήμουν στο σκάφος και περνούσα τέλεια. Ένιωθα ότι όλα αυτά που ζούσα ήταν τέλεια. Τότε έπρεπε να φύγει. Ένιωσα να διαλύομαι. "Φίλε, δεν νιώθω έτσι. Τι συμβαίνει στο σώμα μου τώρα. Δεν νιώθω έτσι. Είπα μόλις "μη φύγεις;" αποκάλυψε ο Jay Z.

Παραδέχτηκε ότι η σχέση τους ήταν δύσκολη κάποιες φορές επειδή βρίσκονταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά επέμεινε ότι το κλειδί στη σχέση τους είναι η ειλικρίνεια. Μιλώντας στο βίντεο Footnotes για το 4:44 σημείωσε πως δεν μπορούσε όλο αυτό να ήταν ψεύτικο για να δουλέψει. "Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν άβολο γιατί προφανώς ήταν, αλλά επειδή το κάνουμε για τόσο καιρό ήταν λιγότερο άβολο".

Στο κομμάτι 4:44 ζητάει μάλιστα συγγνώμη από την Beyonce με άμεση αναφορά στους ισχυρισμούς πως υπήρξε άπιστος. "Αν τα παιδιά μου ήξεραν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Αν δεν με κοίταζαν με τον ίδιο τρόπο, θα πέθαινα από ντροπή. Τι έκανες με ποιον; Τι είναι ένα menage a trois όταν έχεις την αδερφή ψυχή σου; Ρίσκαρες την Blue;", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Jay Z.

Σε άλλο τραγούδι του μάλιστα αναφέρεται και στο περίφημο περιστατικό στο Met Gala του 2014 όπου του είχε επιτεθεί η αδερφή της Beyonce Solange Knowles, ενώ ζητά συγγνώμη από την Beyonce που ήταν γυναικάς. Αναφέρεται μάλιστα και στην "Becky με τα ωραία μαλλιά", το όνομα που φέρεται να χρησιμοποιούσε η Beyonce για να αναφερθεί στη φημολογούμενη ερωμένη του στο τραγούδι της Sorry. "Ναι, θα σκ@τωνα κάτι καλό αν με άφηνες, άφησέ με μόνο Becky. Μου πήρε πολύ καιρό αυτό το τραγούδι. Δεν μου αξίζεις".

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Λύγισε» η Κατερίνα Στανίση: Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα

Ελληνική τηλεόραση 18.04.2024
«Όσο δυναμική και να είσαι, δεν παύει να είσαι γυναίκα»

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

ΝΕΑ 18.04.2024
Με ένα στιγμιότυπο στο Instagram, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση.

Νότης Σφακιανάκης: Σημαντική απώλεια για τον τραγουδιστή ‑ Πέθανε στενός φίλος και συνεργάτης του

Tabloid 18.04.2024
Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν από τους λίγους που είχε επικοινωνία τελευταία

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Media 18.04.2024
Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Προσφορές 18.04.2024
Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Tabloid 18.04.2024
Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προσφορές 18.04.2024
Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!